Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορωνοϊό 44χρονος ανεμβολίαστος

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορωνοϊό 44χρονος ανεμβολίαστος
Θεσσαλονίκη: Την τελευταία του πνοή άφησε ο 44χρονος ανεμβολίαστος που πέθανε από κορωνοϊό χωρίς να πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.

Στη Θεσσαλονίκη τα νοσοκομεία βρίσκονται σε τραγική κατάσταση λόγω των κρουσμάτων ενώ άλλη μια δραματική εφημερία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο έκλεισε με έξι διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ αφού όλα τα κρεβάτια στην εντατική ήταν κατειλημμένα.

Η εφημερία έκλεισε στις 8:00 το πρωί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στο οποίο έγιναν δεκάδες  εισαγωγές νέων ασθενών με κορωνοϊό.

Συνολικά έξι είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, ενώ στις παιδιατρικές κλινικές του νοσοκομείου βρίσκονται και πέντε παιδιά με κορωνοϊό  τα οποία είναι σε καλύτερη κατάσταση από εκείνη των ενηλίκων.

Θεσσαλονίκη

Σε όλη τη διάρκεια της εφημερίας έγιναν 65 εισαγωγές νέων περιστατικών με κορωνοϊό, αριθμός που βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με αυτόν της προηγούμενης εφημερίας, ενώ υπάρχουν και 15 ύποπτα περιστατικά.

Δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα

Το πιο τραγικό σημείο της χθεσινής εφημερίας είναι ο θάνατος ενός 44χρονου ασθενή που είχε κολλήσει covid, ο οποίος δεν ήταν εμβολιασμένος και δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Χθες Πέμπτη 11 Νοεμβρίου συγκεκριμένα στη Κρήτη άφησε τη τελευταία του πνοή 49χρονος εμβολιασμένος.

Την ίδια στιγμή και όπως αναφέρει στο GRTimes ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Τζελέπης, υπάρχουν κατά διαστήματα κρούσματα και στο υγειονομικό προσωπικό, τα οποία μπορεί να μην είναι πολλά επιβαρύνουν όμως ακόμη περισσότερο την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση με το μειωμένο προσωπικό πού αγωνίζεται υπερεντατικά και βρίσκεται στα όριά της εξάντλησης. Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν υπάρχει επαρκής προσωπικό ούτε έχει ενισχυθεί με νέους νοσηλευτές  ή γιατρούς ειδικότητας.

Επίσης τόνισε πώς η κατάσταση με τα περιστατικά covid είναι δραματικά δύσκολη, εξαιρετικά δύσκολη όμως είναι η κατάσταση και με τα υπόλοιπα περιστατικά όπως τροχαία αλλά και τα προγραμματισμένα χειρουργεία που έχουν μείνει πίσω λόγω της μη διαθεσιμότητας κρεβατιών. Θεσσαλονίκη

Δεκάδες ασθενείς έχουν μεταφερθεί και στο “Άγιος Παύλος”

Την ίδια στιγμή, δεκάδες ασθενείς με κορωνοϊό άρχισε να δέχεται το νοσοκομείο Άγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκη το οποίο από χθες λειτουργεί αποκλειστικά για περιστατικά Covid.

Χθες 11/11  δέχτηκε συνολικά 40 ασθενείς από νοσοκομεία της πόλης, ενώ σήμερα για τον ίδιο σκοπό αναμένεται να διατεθούν 54 κλίνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments