Lifestyle

Bella Hadid: Απαντά στις φήμες που την ήθελαν ανεμβολίαστη

Bella Hadid: Απαντά στις φήμες που την ήθελαν ανεμβολίαστη
Bella Hadid: Δημοσίευσε φωτογραφία από τη μέρα που έκανε το εμβόλιο. «Για όποιον ενδιαφέρεται», έγραψε το 21χρονο σουπερμόντελ.

H Bella Hadid απέδειξε ότι εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού μετά την έντονη φημολογία πως ο λόγος που απουσίαζε από το Met Gala ήταν λόγω του εμβολίου.

Έκανε το εμβόλιο το σουπερ μόντελ

«Για όποιον ενδιαφέρεται», έγραψε το 21χρονο σουπερμόντελ, δημοσιεύοντας την φωτογραφία μιας νοσηλεύτριας ενώ της κάνει εμβόλιο. Η αδερφή της, Gigi Hadid, εμφανίστηκε κανονικά στο Met Gala της Δευτέρας, με μια δημιουργία Prada. Οι δυο τους συνήθως πηγαίνουν μαζί στην εκδήλωση. Ωστόσο οι φήμες περί χωρισμού οργιάζουν ενώ εκείνη δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια.

Πριν λίγες μέρες η Bella Hadid μίλησε δημοσίως και για την κατάθλιψη.

Bella Hadid

Όσοι διάσημοι βρέθηκαν στη λαμπερή βραδιά έπρεπε να ακολουθήσουν της οδηγίες του Metropolitan Museum of Art, που βασίζονται στους γενικότερους υγειονομικούς κανονισμούς της Νέας Υόρκης περί κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να διαθέτουν απόδειξη πως έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου κατά του covid. Επίσης ήταν υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα μέσα στον χώρο όταν δεν έπιναν ή έτρωγαν. Bella Hadid

Οι κανόνες φάνηκαν πολύ αυστηροί στα δημόσια πρόσωπα που αρνούνται κατηγορηματικά να εμβολιαστούν

Τα σχόλια προκάλεσαν αμφιλεγόμενες αντιδράσεις, πυροδοτώντας ταυτόχρονα έντονη φημολογία πως περισσότεροι σταρ απουσίασαν από το Met Gala επειδή είναι ανεμβολίαστοι.

Η Kylie Jenner ήταν μια ακόμη διάσημη που ακύρωσε τελευταία στιγμή, ωστόσο πηγή σημείωσε ότι δεν πήγε επειδή είναι έγκυος για να μην κουραστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments