Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη – Κώστας Τσουρός: Νέα κόντρα στη showbiz

Μαίρη Συνατσάκη – Κώστας Τσουρός: Νέα κόντρα στη showbiz
Μαίρη Συνατσάκη - Κώστας Τσουρός: Για ποιο λόγο βρίσκονται σε κόντρα;

Μια νέα κόντρα φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz μεταξύ της Μαίρης Συνατσάκη και του Κώστα Τσουρού, μετά και από κάποιες αναρτήσεις της παρουσιάστριας που σχολιάστηκαν από τον δημοσιογράφο.

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στον Τσουρό

Η ίδια μιλώντας σήμερα στην κάμερα της “Super Κατερίνα” είπε: “Η αλήθεια είναι ότι ανέβασα μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram όπου χωρίς νομίζω να πρέπει εξηγώ ότι αυτός ο άνθρωπος έβγαζε και εμένα βίντεο. Θεωρώ ότι ακόμα και αν έβγαζε μόνο την κοπέλα είχα το δικαίωμα να την υπερασπιστώ γιατί θα ήθελα κάποιος άλλος να το κάνει για μένα μιας που όταν γυρνάμε την πλάτη μας και κάποιος βγάζει ένα κινητό προς τα οπίσθιά μας δεν έχουμε την επίγνωση ούτε μάτια στην πλάτη για να το δούμε εμείς οπότε μάλλον κάποιος άλλος περαστικός θα μπορέσει μόνο να το δει και ωραίο θα ήταν να μας προστατεύσει με κάποιο τρόπο”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: “Δεν έχει να κάνει με αστυνόμευση, έχει να κάνει με την παραβίαση του σώματος χωρίς συναίνεση μιας άλλης γυναίκας ή ενός άντρα. Ήμουν εξαιρετικά ευγενική, περισσότερο ενδεχομένως από αυτό που θα έπρεπε. Δε βρίσκω παραβιαστική τη συμπεριφορά μου. Μιλούσα στον πληθυντικό, προσπάθησα απλά να του πω “μη το κάνεις αυτό”. Δε του πήρα το κινητό από τα χέρια, δε τον έσπρωξα, δεν τον έβρισα, δεν του παραβίασα τίποτα. Εκείνος τι έχει κάνει με τα βίντεο μας δεν ξέρω. Ειρήνη, αγάπη, ελευθερία απαντάω σε αυτούς που με λένε αστυνομία. Και αυτά τα τρία δεν έρχονται έτσι στη ζωή, θέλουν δουλειά”.

Να θυμίσουμε πως η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από τα social media περιέγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους ένα περιστατικό που της συνέβη με έναν άντρα στη μέση του δρόμου.

Συγκεκριμένα, η ίδια περπατούσε και κατάλαβε ότι ένας άγνωστος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του μια κοπέλα εν αγνοία της. Τότε η παρουσιάστρια του ζήτησε τον λόγο.

Το εν λόγω σκηνικό σχολίασε μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος διαφώνησε με την Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: Η στήριξη της Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά τις δηλώσεις της Μαίρης ξεκαθάρισε ότι συμφωνοί απόλυτα μαζί της. «Οι απόψεις του Κώστα Τσουρού είναι συνήθως μια χαρά. Αυτό που είδα τώρα είναι απαράδεκτο. Πολύ καλά έκανε η Μαίρη», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments