Πολιτική

Πέθανε η Φανή Αγορίτσα

Πέθανε η Φανή Αγορίτσα
Φανή Αγορίτσα: Την τελευταία της πνοή άφησε η φιλόλογος και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής που έδωσε πολύμηνη μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Έφυγε από την ζωή η φιλόλογος και πρώην στέλεχος του ΚΙΝΑΛ στην Λάρισα, Φανή Αγορίτσα. Η εκλιπούσα έδωσε πολύμηση μάχη με σοβαρη ασθένεια. Πριν από λίγο καιρό έφυγε από την ζωή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μετά την μάχη της με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Φανή Αγορίτσα έφυγε σε ηλικία 55 ετών και δραστηριοποιούταν για χρόνια στον χώρο της κεντροαριστεράς, αρχικά στο ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία στο ΚΙΝΑΛ με το οποίο ήταν και υποψήφια βουλευτής το 2019. Νωρίτερα στις δημοτικές εκλογές του 2014, ήταν υποψήφια στον δήμο Λαρισαίων με τον συνδυασμό του πρώην υπουργού Έκτορα Νασιώκα. Εκλογές ΚΙΝΑΛ

Πότε θα γίνει η κηδεία

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τους γονείς της, τον αδελφό της, τη νύφη της και ανίψια. Η εξόδιος ακολουθία της θα ψαλεί αύριο Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στην παλαιά εθνική οδό.

Ποια ήταν

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Ο πατέρας της Θεόφιλος Αγορίτσας κατάγεται από την Αγιά και η μητέρα της Αναστασία Μαουσίδου – Αγορίτσα από τα Φάρσαλα.

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Τμήμα Φιλολογίας με ειδίκευση στην Κλασσική Φιλολογία. Συνέχισε τις σπουδές της με μεταπτυχιακό στον τομέα Γλωσσολογίας. Η οικογένειά της ανήκε πάντοτε στη δημοκρατική παράταξη.

Ακολούθησε και η ίδια την οικογενειακή παράδοση. Παρεμβαίνει στη δημόσια ζωή αρθρογραφώντας, υπηρετώντας τον πάγιο στόχο της ισχυρής, δημοκρατικής Ελλάδας, της κοινωνικής συνοχής, της ανάπτυξης με σκοπό η χώρα να έχει τη θέση που της αξίζει στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνονται τρία βιβλία επιστημονικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments