Ελλάδα

Πάτρα: Μασκοφόροι λήστεψαν υπό την απειλή μαχαιριών ζευγάρι μέσα στο σπίτι του

Πάτρα: Μασκοφόροι λήστεψαν υπό την απειλή μαχαιριών ζευγάρι μέσα στο σπίτι του
Πάτρα: Οι δύο ληστές στη Πάτρα είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους φορώντας ιατρική μάσκα και γάντια.
Στην Πάτρα ψάχνουν οπτικό υλικό από τις κάμερες καταστημάτων οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν πλάνα από τους δυο κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού και το λήστεψαν με την απειλή μαχαιριών χρήματα και κοσμήματα.

Πάτρα: Τους απείλησαν με μαχαίρι

Οι δύο ληστές στη Πάτρα είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους φορώντας ιατρική μάσκα και γάντια, τρύπωσαν στο σπίτι από μια ανασφάλιστη πόρτα και επιτέθηκαν ξαφνικά στο ζευγάρι χτυπώντας τους και απειλώντας τους με τα μαχαίρια. Αφού τους ακινητοποίησαν, άρπαξαν τις βέρες τους και τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια που φορούσε η γυναίκα.

Πάτρα

Λήστεψαν κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ

Στην συνέχεια, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και βρήκαν σε ένα συρτάρι κομοδίνου τα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ κοσμήματα της οικογένειας, τα οποία επίσης άρπαξαν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία και έδωσαν την περιγραφή των δραστών, αλλά οι αναζητήσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα. Ακόμα τους ψάχνουν.

Χθες  12 Νοεμβρίου συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Λευκάδα

Συνελήφθη, χθες (12.11.2021), το πρωί, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, αλλοδαπός και σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση, μεταφορά και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στη Λευκάδα, κατά την διάρκεια στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και συνελήφθη, καθώς σε διαμορφωμένη κρύπτη εντός του οχήματός του, είχε επιμελώς κρυμμένη ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους -183,6-  γραμμαρίων, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Πάτρα

Στην συνέχεια, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, μετέβηκαν σε περιοχή της Αθήνας και παρουσία δικαστικού λειτουργού διενεργήσαν έρευνα στην κατοικία του αλλοδαπού, καθώς και σε ένα ακόμη αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -2914- γραμμαρίων • συσκευασίες με άγνωστη χημική ουσία (λευκή σκόνη), συνολικού  βάρους  -801-  γραμμαρίων, πιθανόν για ανάμιξη ναρκωτικών ουσιών, • μικροποσότητα ηρωίνης, • -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας • -5- κινητά τηλέφωνα και • -7- κάρτες sim

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, στο πλαίσιο της οποίας, το όχημα που οδηγούσε ο αλλοδαπός, κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments