Ελλάδα

Χαλάνδρι: Πώς έφτασε η 49χρονη εικαστικός να πυροβολήσει τον οφθαλμίατρο

Χαλάνδρι: Πώς έφτασε η 49χρονη εικαστικός να πυροβολήσει τον οφθαλμίατρο
Χαλάνδρι: Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία για πολλοστή φορά ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εκεί δηλαδή όπου 49χρονη εικαστικός πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, μπροστά στα μάτια της κόρης τους, με την ίδια να οδηγείται ενώπιον των Αρχών και να παίρνει προθεσμία για να απολογηθεί.

Οι αποκαλύψεις για την 49χρονη έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας τις τελευταίες ώρες, με την πιο σοκαριστική από αυτές να είναι πως η ίδια σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της, την οποία μάλιστα είχε απειλήσει να ρίξει από το μπαλκόνι.

Επιπλέον, αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο ίδιος ο οφθαλμίατρος σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στην Τατιάνα Στεφανίδου και η οποία δεν είχε προβληθεί ποτέ, καθώς ο 68χρονος αποκάλυψε πως εικαστικός τον απειλούσε πως «θα τον καταστρέψει».

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά ο πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων, Γιάννης Γλύκας.

«Ήταν μια ολέθρια σχέση. Είχαμε τέτοια περιστατικά και στο παρελθόν. Ελπίζουμε ο άνθρωπος να τα καταφέρει. Αυτή τη στιγμή η δίωξη είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα που έχουν να κάνουν με απόπειρα αρπαγής του παιδιού. Μακάρι να μείνει εκεί η δίωξη και να μην έχουμε και αφαίρεση ζωής», σημείωσε ο κ. Γλύκας.

«Πάρα πολλά περιστατικά έχουν καταγραφεί, και αφαίρεση ζωής γυναικών για λόγους έμφυλης βίας. Έτσι όπως ακούγεται, ο άνθρωπος είχε κάνει τα πάντα για το παιδί του. Είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια από τη μητέρα, ενώ η γυναίκα αυτή μάλλον έχει και άλλα προβλήματα ψυχιατρικής αξιολόγησης», συνέχισε ο ίδιος.

«Αν ο παθών είχε προσφύγει στην αστυνομία, έπρεπε η αστυνομία να έχει παρέμβει. Θα έπρεπε να υπάρχουν μηνυτήριες αναφορές για τη συμπεριφορά της για να έχουμε μία εξέλιξη», τόνισε ο κ. Γλύκας.

Χαλάνδρι: Είχε απειλήσει με όπλο στο κεφάλι την κόρη της

Φοβόμασταν πάντα, είπε, αλλά χθες και όλες αυτές τις ημέρες φοβόμασταν ακόμα πιο έντονα. Δεν είναι ότι έκανε φασαρίες, είναι μια γυναίκα που περιμένει έξω, είναι ψυχοπαθής και ασκεί ψυχολογική βία. Ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη” είπε η κα Τζάνις. Μάλιστα ανέφερε ότι είχε απειλήσει η 49χρονη και την 12χρονη κόρη της. Η κα Τζάνις σημείωσε ότι το δικαστήριο είχε αποφασίσει να μην έχει καμία επαφή με το παιδί.

«Ο άνδρας μου τη φοβόταν» είπε η γυναίκα και αποκάλυψε ότι η 49χρονη εικαστικός «είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας».

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τη Βρετανίδα σύζυγό του, το θύμα χειρουργήθηκε δυο φορές και η ζωή του κινδυνεύει ακόμα.

Από το 2016, όταν ο 68χρονος γιατρός κέρδισε τη μάχη για την επιμέλεια του παιδιού, στην 49χρονη εικαστικό είχε απαγορευτεί οποιαδήποτε σχέση με το παιδί.

Αναφερόμενο στη χθεσινό συμβάν και την ώρα των πυροβολισμών η σύζυγος του οφθαλμιάτρου είπε: «Ήμουν πάνω γιατί ήξερα ότι η Κλαούντια ήταν κάτω και προσπαθούσαμε να γυρίσει η Μελίνα με όση ασφάλεια γίνεται γιατί δεν είχαμε υποστήριξη καθόλου όλα αυτά τα χρόνια και άκουσα τους πυροβολισμούς».

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα την πυροβολούσε η δράστις στην περίπτωση που ήταν κάτω και εκείνη η σύζυγος του οφθαλμίατρου απάντησε: «Ναι, γιατί ήταν το πρωί που έλειπε και η Μελίνα και ο Γιώργος. Πιστεύω ήταν για εμένα. Είχε έρθει και προχθές. Συνέχεια μας ενοχλεί. Έχουμε κάνει δικαστήριο, η γυναίκα είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας πριν μερικά χρόνια». Συνεχίζοντας η σύζυγος του οφθαλμίατρου διερωτήθηκε γιατί ήταν ελεύθερη η 49χρονη.

Με τη φωνή της να “σπάει”, η σύζυγος του 68χρονου οφθαλμιάτρου είπε επίσης ότι εξαιτίας του φόβου, η 12χρονη Μελίνα δεν είχε φυσιολογική ζωή γιατί δεν μπορούσε να βγει να παίξει έξω ελεύθερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments