Lifestyle

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία της που άφησε εποχή

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία της που άφησε εποχή
Αλίκη Βουγιουκλάκη: H πρώτη φωτογραφία παπαράτσι από σταρ του σινεμά σε ιδιωτική στιγμή ήταν αυτή που θα δείτε και φυσικά αφορούσε την εθνική μας σταρ.

Μια σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανέσυρε το Aliki Vougiouklaki Online και θέλησε να τη μοιραστεί στο Facebook με τους ακολούθους του.

Το πρώτο ελληνικό επαγγελματικό παπαράτσι ήταν μια γυμνόστηθη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία ήταν γυμνόστηθη στην παραλία. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’80 οι παπαράτσι δεν έδειχναν κανένα ενδιαφέρον για τους λαμπερούς σταρ του ελληνικού σινεμά της δεκαετίας του ’50 και του ’60. H πρώτη φωτογραφία παπαράτσι από σταρ του σινεμά σε ιδιωτική στιγμή ήταν αυτή που βλέπετε και φυσικά αφορούσε την εθνική μας σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το  κυνήγι των παπαράτσι

Η φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη τραβήχτηκε το 1979 σε μια προσωπική της στιγμή στο εξοχικό της στον Θεολόγο. Η Αλίκη βγαίνει από την παραλία ημίγυμνη κρατώντας με τα χέρια το πλούσιο γυμνό στήθος της. Η φωτογραφία τραβήχτηκε με τηλεφακό και καταχωρήθηκε στην ιστορία ως το πρώτο ελληνικό επαγγελματικό παπαράτσι. Τότε, η εφημερίδα που δημοσίευσε την φωτογραφία ξεπούλησε και κάπως έτσι ξεκίνησε το κυνήγι των παπαράτσι σε διάφορες προσωπικότητες.

Δεν περνούσε καλοκαίρι χωρίς η Αλίκη Βουγιουκλάκη να φωτογραφηθεί σε λίαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο εξοχικό της. Η ίδια, ως αλάνθαστη manager του εαυτού της, γνώριζε ακριβώς τι έπρεπε να δει ο φακός ώστε να προμοτάρει την αειθαλή νεότητά της και τον ερωτισμό της χωρίς ποτέ να ξεπερνά τα όρια του επιτρεπτού ή να θίγει το μύθο της… Πίσω από το φακό, τη δεκαετία του ’70, ήταν ο Κλεισθένης Δασκαλάκος, προσωπικός φωτογράφος της σταρ, με τον οποίο είχε τόση οικειότητα ώστε ανάμεσα στις λήψεις που προορίζονταν για τον Τύπο υπήρχαν και μερικές x-rated αποκλειστικά για τον ίδιο. Κατόπιν τη σκυτάλη πήρε ο Μαρίνος Κουσουμίδης, ο οποίος θα φωτογράφιζε την Αλίκη μέχρι και τη δεκαετία του ’90.

H παραλία στον Θεολόγο

Το location ήταν, κλασικά, η παραλία μπροστά στο εξοχικό στο Θεολόγο ή η πισίνα της βίλας. Παρεό, πετσέτες θαλάσσης, ψάθινα καπέλα και λουλούδια ήταν τα αγαπημένα props – με βουγιουκλάκεια αισθητική πάντα και μια αφοπλιστική παιδικότητα- και φυσικά κάθε πόζα ήταν μελετημένη ώστε να κολακεύει αλλά και να αποκαλύπτει ένα άλλο πιο ερωτικό πρόσωπο για την ηθοποιό. Οι φωτογραφίες μετά από προσεκτική επιλογή έβρισκαν το δρόμο τους για τον Τύπο, επιβεβαιώνοντας θριαμβευτικά λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν πως η Αλίκη εξακολουθούσε να ξεγελά το χρόνο παραμένοντας νέα και θελκτική με ένα σχεδόν μεταφυσικό τρόπο. Μυστικά του επαγγέλματος που μόνο μια σταρ του διαμετρήματός της κατείχε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments