Ελλάδα

Βόλος: Νεκρός από κορωνοϊό 49χρονος ασθενής που αρνήθηκε τη διασωλήνωση

Βόλος: Νεκρός από κορωνοϊό 49χρονος ασθενής που αρνήθηκε τη διασωλήνωση
Βόλος: Ο 49χρονος φέρεται να πήγε καθυστερημένα στο νοσοκομείο.

Σοκαρισμένος είναι ο Βόλος από ακόμα είδηση ανθρώπου ο οποίος δεν δεχόταν να διασωληνωθεί με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ πρόκειται για έναν 49χρονο άντρα ο οποίος κατάγεται την πόλη του Βόλου.

Να σημειωθεί πως σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.869 νέες λοιμώξεις.

Βόλος: Πόσοι πέθαναν την τελευταία εβδομάδα από κορωνοϊό

Ο 49χρονος φέρεται να πήγε καθυστερημένα στο νοσοκομείο, με την διασωλήνωση του από τους γιατρούς να κρίνεται απαραίτητη. Ωστόσο εκείνος την αρνήθηκε και κατέληξε. Είναι ένας από τους 6 θάνατους που σημειώθηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου αυτό το Σαββατοκύριακο , με τους 5 από αυτούς να αφορούν ηλικιωμένους.

Συνολικά την τελευταία εβδομάδα, έχασαν την ζωή τους στην πόλη του Βόλου λόγω κορωνοϊού 15 άτομα.

Βόλος: 55χρονος αρνήθηκε διασωλήνωση και πέθανε

Σοκ επικρατεί στην κοινωνία του Αλμυρού στον Βόλο, καθώς ένας 55χρονος, πολύ γνωστός στην περιοχή, καθότι επιχειρηματίας εστίασης, που νοσούσε από κορωνοϊό, έφυγε από τη ζωή αρνούμενος να διασωληνωθεί. Μάλιστα, ο 55χρονος ακόμη και την ώρα που η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και οι γιατροί που έλεγαν πως θα πεθάνει εάν δεν προχωρήσουν στη διασωλήνωσή του, εκείνος ισχυρίζονταν πως δεν υπάρχει ο κορωνοϊός και υπέγραψε να μην διασωληνωθεί. Βόλος

Άνθρωποι που είδαν ανεμβολίαστους συγγενείς τους να πεθαίνουν προσπαθούν τώρα με όλες τους τις δυνάμεις να πείσουν όσους ακόμα αρνούνται να σπεύσουν να εμβολιαστούν. Αυτό κάνουν και οι συγγενείς ενός 55χρονου επιχειρηματία από τον Αλμυρό Βόλου, που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως απ’ τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν τον άνθρωπό τους. «Η εκκλησία να χτυπήσει τις καμπάνες, όχι να μην κάνουν το εμβόλιο, να κάνει ο κόσμος το εμβόλιο» δήλωσε συγκλονισμένος ο Δημήτρης, αδελφός του 55χρονου Γιώργου. «Υπάρχει πόλεμος» πρόσθεσε η κουνιάδα του.

«Αυτά που είδα τρεις μέρες στα νοσοκομεία, δεν υπάρχουν. Εμβόλιο…» πρόσθεσε. Ερωτηθείς αν ο νεκρός είχε εμβολιαστεί απάντησε αρνητικά. «Πολλές φορές του είχαμε πει». «Είμαστε όλοι εμβολιασμένοι εκτός από τον Γιώργο» πρόσθεσε η κουνιάδα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments