Lifestyle

Στηβ Ντούζος: Είχα πεθάνει από έμφραγμα

Στηβ Ντούζος: Είχα πεθάνει από έμφραγμα
Στηβ Ντούζος: Μίλησε και για τη σημερινή του σχέση με τους πρώην συμπρωταγωνιστές του.

Στην κάμερα της εκπομπής “Όλα Γκουντ” μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Στηβ Ντούζος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιτυχία που σημείωσαν οι ταινίες “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα”, για τη σημερινή του σχέση με τους πρώην συμπρωταγωνιστές του, ενώ αναφέρθηκε και στον “θάνατο” που βίωσε όταν έπαθε ανακοπή καρδιάς.

“Παντού ακόμα και σήμερα με φωνάζουν ‘Μπίλια’. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ήμουν ο πιο ωραίος χοντρός…”, ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, τονίζοντας ότι δεν είχε, ούτε έχει σχέσεις με κανέναν ηθοποιό από την ταινία “Ρόδα τσάντα και κοπάνα”. Στηβ Ντούζος

“Δεν μιλάω με κανέναν από τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί στις ταινίες. Ούτε τότε, ούτε και τώρα. Δεν τα βρίσκαμε με κανέναν. Αυτοί μαζεύονταν και διάβαζαν Ρίτσο και έπαιζαν Σαββόπουλο, ενώ εγώ καβάλαγα τη μηχανή και πήγαινα στην παραλία για γκόμενες” είπε ο Στηβ Ντούζος.

Ενώ για την ταλαιπωρία που πέρασε με την υγεία του, ο ίδιος δήλωσε: “Έχω πάθει τέσσερα εμφράγματα… Το χειρότερο ήταν το 2011 που έπεσα σε κώμα, πάνω σε μια επέμβαση καρδιάς. Πέθανα! Δεν το βάζω όμως κάτω, μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα και έτσι λειτουργώ. Και εγώ και όλη μου η οικογένεια πιστεύουμε πάρα πολύ στον Θεό… Όταν ξύπνησα μετά από τρεις μέρες στην εντατική, αισθάνθηκα ένα σφίξιμο στο στήθος, σα να μου είπε πως μου δίνει άλλη μια ευκαιρία”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments