Video

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που ρέφερι σώζει τη ζωή ποδοσφαιριστή στο Αγρίνιο

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που ρέφερι σώζει τη ζωή ποδοσφαιριστή στο Αγρίνιο
Συγκλονιστικό βίντεο: Συγκλονίζουν εικόνες της στιγμής που ο διαιτητής Τσοπλάκος έσωσε τη ζωή του ποδοσφαιριστή.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από τον αγώνα Αστέρα Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου, για την Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο διαιτητής της αναμέτρησης έσωσε τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή.

Ο Γιάννης Αριστόπουλος έπεσε στο έδαφος από ένα μαρκάρισμα και γύρισε η γλώσσα του, αλλά η έγκαιρη επέμβαση του ρέφερι Κώστα Τσοπλάκου, επανέφερε τον ποδοσφαιριστή. Ένα βίντεο ντοκουμέντο του «Αχελώος Τηλεόραση» μάλιστα, κατέγραψε πλήρως τις συγκλονιστικές στιγμές, από την πτώση του παίκτη του Αστέρα, αλλά και την άμεση επέμβαση του διαιτητή, όταν αντιλήφθηκε το πρόβλημα.

Βίντεο: Αποτυχημένη εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα

Ο Αναστάσιος Σεβαστίδης βρέθηκε κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ στην U-16 αναμέτρηση των Θεσσαλονικέων στην έδρα του Ατρόμητου Τριαδίου. Με το σκορ στο 1-0 υπέρ του “δικέφαλου του Βορρά”, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι.

Ο τερματοφύλακας της U-16 του ΠΑΟΚ επέλεξε μια πλευρά, για να πέσει, αλλά ο αντίπαλος του επέλεξε να εκτελέσει… αλά Πανένκα. Για καλή του τύχη όμως όχι μόνο σταμάτησε νωρίς την πορεία του, αλλά έπιασε την μπάλα σχεδόν καθισμένος στον αγωνιστικό χώρο. Ο παίκτης του Ατρόμητου Τριαδίου δεν έβαλε πολύ δύναμη στην εκτέλεση του κι έτσι η μπάλα έφτασε πολύ εύκολα στα χέρια του Σεβαστίδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments