Ελλάδα

Προπονητής τένις: Στη δημοσιότητα έδωσε τα στοιχεία του η ΕΛΑΣ

Προπονητής τένις: Στη δημοσιότητα έδωσε τα στοιχεία του η ΕΛΑΣ
Προπονητής Τένις: Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία του 34χρονου που κατηγορείται ότι αποπλανούσε τις ανήλικες μαθήτριές του.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες και στοιχεία του 34χρονου που κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του, διατηρώντας ερωτικές σχέσεις μαζί τους. Ο προπονητής τένις, αποκαλύφθηκε όταν μία κοπέλα, 17 ετών σήμερα, εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί.

Προπονητής τένις: Η δίωξη που του ασκήθηκε

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον: ΔΕΡΒΕΝΗ Χρήστο του Πέτρου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα την 3-10-1987.

Προπονητής Τένις

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως μετά την απολογία του

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Προπονητής Τένις

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μία κοπέλα, 17 ετών σήμερα, εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές της. Σάλο έχουν προκαλέσει τα λεγόμενα του πατέρα του προπονητή, ο οποίος υποστήριξε δημόσια πως ο γιος του, είχε απλώς «μια σχεσούλα» με 14χρονη κοπέλα και δεν υπήρξε ποτέ βιασμός. Όπως είπε, «ο γιος του δεχόταν συχνά κομπλιμέντα από τις νεαρές αθλήτριες και δεν μπόρεσε να αντισταθεί».

Ο σάτυρος προπονητής επιδίωκε να ταξιδεύει μαζί με τις αθλήτριες του, σε τουρνουά που πραγματοποιούνταν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ταξίδευαν πολύ συχνά, σε χώρες των Βαλκανίων αλλά και στη Κύπρο. Έκλεινε δωμάτια σε πολύ καλά ξενοδοχεία προκειμένου να δελεάζει τα νεαρά κορίτσια στις οποία παρείχε υποσχέσεις για γρήγορη ανέλιξη. Το τελευταίο τους ταξίδι ήταν στα Σκόπια στις αρχές Ιουλίου. Ο προπονητής διέμεινε μαζί με τις αθλήτριες του σε πολυτελές ξενοδοχείο των Σκοπίων για πέντε συνολικά βράδια.

Ο προπονητής τένις πρώτα τις καλούσε στο σπίτι του, με το πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα. Μετά τις πρότεινε να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και πάνω στη συζήτηση, τους αποκάλυπτε τις ανώμαλες σκέψεις του, ζητώντας από τις ίδιες, να μην πουν τίποτα και σε κανέναν για όσα τους έλεγε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments