Διεθνή

ΗΠΑ: Κι άλλος νεκρός Astroworld – Υπέκυψε 9χρονος

ΗΠΑ: Κι άλλος νεκρός Astroworld – Υπέκυψε 9χρονος
ΗΠΑ: Στους 10 έφτασαν οι νεκροί από το ποδοπάτημα στο φεστιβάλ του Astroworld.

Ένα παιδί εννέα ετών υπέκυψε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για το 10ο θύμα από το ποδοπάτημα στο φεστιβάλ του Astroworld στο Τέξας, την ώρα της συναυλίας του Travis Scott. Την ενημέρωση έκανε την Κυριακή (14//11) δικηγόρος που ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειάς του.

«Δεν θα έπρεπε να είναι αυτή η κατάληξη του να πηγαίνεις σε συναυλία με το παιδί σου, κάτι που υποτίθεται πως είναι στιγμή χαράς», τόνισε ο Μπεν Κραμπ, γνωστός δικηγόρος που εκπροσωπεί τα θύματα, ανακοινώνοντας τον θάνατο του Έζρα Μπλαντ, ο οποίος είχε τεθεί σε τεχνητό κώμα και βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου εδώ και αρκετές ημέρες.

Το παιδί είχε πάει μαζί με τους γονείς του σε συναυλία του αμερικανού ράπερ Travis Scott, κατά τη διάρκεια της οποίας το πλήθος ποδοπατήθηκε με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους άλλοι εννιά άνθρωποι και εκατοντάδες ακόμη να τραυματιστούν.

Έχουν ήδη κατατεθεί δεκάδες αγωγές και μηνύσεις στη δικαιοσύνη εναντίον των οργανωτών της συναυλίας. Στρέφονται κυρίως εναντίον του ράπερ Travis Scott, του βασικού οργανωτή του φεστιβάλ, παρόντα επί σκηνής τη στιγμή της τραγωδίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments