Ελλάδα

ΗΣΑΠ: Πώς διεξάγονται τα δρομολόγια μετά το δυστύχημα

ΗΣΑΠ: Πώς διεξάγονται τα δρομολόγια μετά το δυστύχημα
ΗΣΑΠ: Με αλλαγές διεξάγονται τα δρομολόγια μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 16 Νοεμβρίου.

Με αλλαγές συνεχίζουν να διεξάγονται τα δρομολόγια στον ΗΣΑΠ μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 16 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι στις 04:40 μηχάνημα λείανσης που εκτελούσε εργασίες στις γραμμές παρουσίασε βλάβη στα φρένα και συγκρούστηκε με άλλο συρμό. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός εργαζομένου.

Με αλλαγές τα δρομολόγια

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ και μετά το δυστύχημα στο ύψος του σταθμού του Αγιου Νικολάου που σημειώθηκε τα ξημερώματα, η κίνηση στη Γραμμή 1 του Μετρό διεξάγεται στα τμήματα Ομόνοια – Πειραιάς και Α. Πατήσια – Κηφισιά.

Οι επιβάτες μπορούν εξυπηρετηθούν στο τμήμα Α. Πατήσια -Ομόνοια και αντίστροφα από τις λεωφορειακές γραμμές Α8 και Χ7 (έκτακτη), καθώς και από τις γραμμές τρόλεϊ 3,5 και 7.

Η επιβίβαση στις παραπάνω γραμμές γίνεται στη στάση «Αλυσίδα», έξω από το σταθμό της Γραμμής 1 «Άνω Πατήσια». Στην οδό Αχαρνών η εξυπηρέτηση των επιβατών γίνεται από τη λεωφορειακή γραμμή Β9 και τη γραμμή τρόλεϊ 6.

Το χρονικό της υπόθεσης

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον ΗΣΑΠ, έπειτα από βλάβη που σημειώθηκε σε μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στις γραμμές. Η ειδική μηχανή λείανσης παρουσίασε βλάβη στα φρένα και κινούνταν ανεξέλεγκτα, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 41χρονου υπαλλήλου της ΣΤΑ.ΣΥ. και τον τραυματισμό ακόμα δύο εργαζομένων. 

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 04.40 τα ξημερώματα στον σταθμό στον Αγ. Νικόλαο, όταν μηχάνημα λείανσης των γραμμών αντιμετώπισε πρόβλημα στα φρένα του, με αποτέλεσμα την σύγκρουσή του με άλλο συρμό. Από τους πέντε εργαζόμενους, οι τέσσερις κατάφεραν να πηδήξουν πριν την σύγκρουση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments