Lifestyle

Απόστολος Γκλέτσος: Ο τσακωμός και οι φήμες απομάκρυνσης από το «Μόλις χθες»

Απόστολος Γκλέτσος: Ο τσακωμός και οι φήμες απομάκρυνσης από το «Μόλις χθες»
Απόστολος Γκλέτσος: Ο διαπληκτισμός του φέρνει σκέψεις στον ΣΚΑΪ για απομάκρυνσή του από τη σειρά «Μόλις Χθες», σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Ο Απόστολος Γκλέτσος διαπληκτίστηκε έντονα με ένα άτομο του συνεργείου από τη σειρά που συμμετέχει, το «Μόλις Χθες», σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Star Press».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στα γυρίσματα της σειράς του ΣΚΑΪ, «Μόλις χθες», επικράτησε ένταση ανάμεσα στον ηθοποιό και ένα άτομο της παραγωγής, και μάλιστα οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια.

Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day την Τρίτη, από την εκπομπή κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο συμβάν.

Από την άλλη η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως όντως υπήρξε ένα περιστατικό στα γυρίσματα του «Μόλις Χθες» με τον Απόστολο Γκλέτσο και μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει τι θα προκαλέσει στο μέλλον του ρόλου του ηθοποιού στη σειρά. Αν δηλαδή θα παραμείνει στο «Μόλις Χθες» ή θα αποχωρήσει.

Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής, Έλενα Πολυκάρπου, η οποία προσπάθησε να βρει τον Απόστολο Γκλέτσο, αλλά μίλησε και με υψηλό πρόσωπο του ΣΚΑΪ, από το κανάλι τονίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα από όλα όσα γράφτηκαν, δεν υπάρχει περιστατικό και ο ηθοποιός δεν θα φύγει από τη σειρά, παρά τα σενάρια και τις φήμες που τον θέλουν με το ένα «πόδι» εκτός του σίριαλ.

Απόστολος Γκλέτσος: Η αποκάλυψη για τον ρόλο του στο “Μόλις Χθες” και η αναφορά στις δυσκολίες που έχει βιώσει

Ο Απόστολος Γκλέτσος για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν βρίσκεται σε καθημερινό σίριαλ. Φέτος, υποδύεται τον Αντώνη Λάμπρου στο “Μόλις Χθες” του ΣΚΑΪ.

Ο ηθοποιός μίλησε στη Μάνια Καπαράκου και στο «Hello!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του, αλλά και στη προσωπική του ζωή.

Για τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Μόλις Χθες» δήλωσε:

«Ο Βασίλης Θωμόπουλος. Είναι ένας άνθρωπος-σκηνοθέτης που με ιντριγκάρει. Έχουμε ξαναδουλέψει και τον παρακολουθώ. Κινείται με μεγάλη άνεση τόσο στην κωμωδία όσο και στο δράμα. Διδάσκει τους ηθοποιούς, πλανάρει ωραία τη μηχανή και μοντάρει απίστευτα. Άλλωστε, φαίνονται αυτά και στο «Μόλις Χθες». Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το σενάριο, που όταν το είδα ένιωσα ασφάλεια, και φυσικά οι υπόλοιποι συντελεστές. Ένας από αυτούς είναι ο Βασίλης Τσελεμέγκος, που ήταν μαζί με τον Μανούσο Μανουσάκη στην πρώτη μου δουλειά, στο «Τμήμα Ηθών»

Για τον ρόλο του ως Αντώνη Λάμπρου είπε:

«Ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Μέχρι τώρα, έχω κάνει ήρωες που ήταν πιο βατοί. Εδώ τα πράγματα με έχουν δυσκολέψει. Συζητάω το ρόλο μου με τους σκηνοθέτες, τους συναδέλφους μου και θέλω τη βοήθειά τους. Ο ρόλος είναι δύσκολος και αυτό με ιντριγκάρει. Τον προσπαθώ πάρα πολύ, αν και σε ένα καθημερινό σίριαλ αυτό δεν είναι εύκολο, κυνηγάμε τον χρόνο, αλλά είναι η δουλειά μας και την κάνουμε με κέφι. Ο Αντώνης έχει μια κυνικότητα πολύ περισσότερη από εμένα και του την έχω μετριάσει γιατί δεν μπορώ να είμαι τόσο κυνικός σε καθημερινή βάση, θα αρρωστήσω».

Για το αν έχει κοινά στοιχεία με τον ήρωά του τόνισε

«Ακόμα κι αν δεν έχεις κοινά στοιχεία με τον ήρωά σου, ο θεατής βλέπει δικά σου πράγματα: Την εμφάνισή σου, τη φωνή σου, αλλά και στοιχεία του χαρακτήρα σου ακόμα κι αν δεν υπάρχουν.

Όσοι σας έχουν γνωρίσει μέσα από τους ρόλους σας νιώθουν πως είστε αυστηρός και απόλυτος.

Είμαι αυστηρός, απόλυτος και απόμακρος. Έτσι γεννήθηκα και διαμορφώθηκα μέσα στις δυσκολίες της ζωής γιατί μεγάλωσα δύσκολα. Δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Έχω περάσει διά πυρός και σιδήρου στην επαγγελματική μου ζωή και στην πολιτική. Για να επιβιώσει ένας αυτοδημιούργητος σαν κι εμένα πρέπει να είναι –ή να δείχνει– σκληρός».

Για το πως θα εξελιχθεί η σχέση του Αντώνη Λάμπρου με τον γιό του σημείωσε:

«Ο τηλεθεατής βλέπει ότι δεν έχουν καλές σχέσεις. Δεν μισιούνται. Ο Αντώνης αγαπάει το γιο του κι εκείνος αγαπάει τον πατέρα του. Υπάρχει ένα μυστικό που δεν μπορώ να πω. Το γεγονός ότι το παιδί αυτό κάνει μια ζωή στο περιθώριο εκνευρίζει τον πατέρα του. Οι τηλεθεατές θα το μάθουν σύντομα, αλλά όχι κάποιοι βασικοί πρωταγωνιστές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments