Πολιτική

Τσίπρας: Οι αγώνες της νεολαίας είναι ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο

Τσίπρας: Οι αγώνες της νεολαίας είναι ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο
Πολυτεχνείο: Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην πορεία για την 48η επέτειο του Πολυτεχνείου και αναφέρθηκε στους αγώνες της νεολαίας.

 Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε μπροστά από το μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για τα 48 χρόνια από το Πολυτεχνείο. Σε δηλώσεις του ανέφερε πως «τιμούμε και φέτος την εξέγερση του Νοέμβρη, τους διαχρονικούς αγώνες της νέας γενιάς για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή στον τόπο μας»

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συμμετείχε στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ως επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ακόμη ότι «Σήμερα, 48 χρόνια μετά, οι αγώνες αυτοί παραμένουν επίκαιροι, όταν μια συντηρητική, ακραία συντηρητική πολιτική, στοχεύει για άλλη μια φορά την νέα γενιά», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

“Οι αγώνες της νεολαίας όμως θα είναι και πάλι η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο”

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «της στερεί δικαιώματα, της βάζει φραγμούς στη γνώση και στη μόρφωση, δημιουργεί συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα και τους στερεί και τα δημοκρατικά τους δικαιώματα σε ένα πλαίσιο αυταρχισμού».

Τσίπρας

«Οι αγώνες της νεολαίας όμως θα είναι και πάλι η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Για μια ακόμη φορά στους αγώνες της νεολαίας εναποθέτουμε την ελπίδα», πρόσθεσε ο Αλ. Τσίπρας και κατέληξε: «Σε μια εποχή θλίψης, σε μια εποχή ανασφάλειας και αβεβαιότητας οι αγώνες της νεολαίας μπορούν να δείξουν ξανά το δρόμο».

Εικόνες από την πορεία

Φέτος, οι εορτασμοί πραγματοποιούνται κανονικά μετά την περσινή αναβολή τους λόγω της πανδημίας και του lockdown. Το κέντρο της Αθήνας έχει κλείσει και διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων και στην οδό Σταδίου, στη Βασιλίσσης Σοφίας και την Αμαλίας. Πολυτεχνείο Πολυτεχνείο svg%3E Πολυτεχνείο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments