Video

Μανούσος Μανουσάκης: Μου πρότειναν να κάνω σειρά με έρωτα εμβολιασμένου και ανεμβολίαστης

Μανούσος Μανουσάκης: Μου πρότειναν να κάνω σειρά με έρωτα εμβολιασμένου και ανεμβολίαστης
Μανούσος Μανουσάκης: «Νομίζω τους έχω εξαντλήσει τους απαγορευμένους έρωτες», δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Το όνομά του έχει ταυτιστεί με τους μεγαλύτερους και απαγορευμένους έρωτες. Στο ενεργητικό του έχει μεγάλες επιτυχίες που έχουν στιγματίσει τη ζωή του κοινού είτε από την τηλεόραση είτε από τον κινηματογράφο. Ο Μανούσος Μανουσάκης πάντα βρίσκει το κλειδί της επιτυχίας στις σειρές του.

Ο λόγος για τον Μανούσο Μανουσάκη, ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός μίλησε στο MEGA  για τις νέες του τηλεοπτικές δουλειές, οι οποίες έρχονται από το χώρο της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Περιμένοντας όλοι με ενθουσιασμό και αγωνία. Μανούσος Μανουσάκης

Έχω εξαντλήσει τους απαγορευμένους έρωτες

«Η ζωή το έφερε έτσι. Δεν ήταν θέμα επιλογών ήταν θέμα καταστάσεων. Ο απαγορευμένος έρωτας είναι το όχημα για να εκφράσεις και να επικοινωνήσεις μία ιδέα, να τη μοιραστείς με τον κόσμο», είπε αρχικά για το πως βρέθηκε να σκηνοθετεί στην μικρή οθόνη και πρόσθεσε:

«Μου πρότειναν να κάνω σειρά με έρωτα εμβολιασμένου με ανεμβολίαστη. Νομίζω τους έχω εξαντλήσει τους απαγορευμένους έρωτες». Ο ίδιος δήλωσε πως έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου, καθώς το θεωρεί ως χρέος του να πάρει θέση σε αυτό τον πόλεμο που ακούει στο όνομα «κορωνοϊός». «Αισθάνομαι την ανάγκη να…» «Με κάθε ευκαιρία φοράω τη μάσκα, θέλω να προστατεύσω και τους άλλους, δεν θέλω να πεθάνω», τόνισε.

Μανούσος Μανουσάκης

Να ανακαλύψουμε τους θησαυρούς της Ελλάδας

Ο Μανούσος Μανουσάκης φέτος σκηνοθέτησε τρία έργα τα οποία έρχονται από το χώρο της λογοτεχνίας. Πρόκειται για τον «Βαρδιάνο στα Σπόρκα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, το «Ποιος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου» του Γεώργιου Βιζυηνού και τις «Κρίσιμες Στιγμές» της Γαλατείας Καζαντζάκη. «Είναι μία εποχή που αισθάνομαι έντονη την ανάγκη να ανακαλύψουμε τους θησαυρούς της Ελλάδας και έχουμε πολλούς. Είναι η πιο ωραία χώρα στον κόσμο», σημείωσε ο ίδιος.

Μάλιστα, απόρησε που δεν υπάρχει ελληνική σειρά στο Netflix μιας που έχουμε εξαιρετικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Πάντως, αν του δινόταν η ευκαιρία θα πρότεινε έργο που να έχει ως θέμα τον μύθο των Ατρειδών που σίγουρα θα έκανε τεράστια επιτυχία σαν και αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει τόσα χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments