Lifestyle

Γιώργος Κωνσταντίνου: Θέλω να παίξω στην τηλεόραση αλλά δεν έχω προτάσεις

Γιώργος Κωνσταντίνου: Θέλω να παίξω στην τηλεόραση αλλά δεν έχω προτάσεις
Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν την καταλαβαίνω την ηλικία μου. Πιστεύω ότι όλα ξεκινούν από το μυαλό», δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Καλεσμένος στο “Πρωινό” της Πέμπτης βρέθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Στην κουβέντα του με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αποκάλυψε μεταξύ άλλων την ηλικία του, ενώ εξέφρασε και το παράπονο του σχετικά με την τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι 88 ετών. “Δεν την καταλαβαίνω την ηλικία μου. Πιστεύω ότι όλα ξεκινούν από το μυαλό. Δεν ξέρω τι είναι αυτό, ίσως το dna. Πρέπει να λέμε πάντα “μπορώ”, είναι ψυχολογικό. Εγώ το καταλαβαίνω και είναι μια εσωτερική δύναμη. Δεν θα πω ποτέ ότι είναι αδύνατο. Δεν έφτασα ποτέ σε σημείο να αρρωστήσω και να φοβηθώ. Δεν προσέχω τίποτα. Το μυαλό μου το εξασκώ, γράφοντας και μελετώντας” είπε.

Στη συνέχεια της κουβέντας τους, ο Γιώργος Κωνσταντίνου εξέφρασε το παράπονο του για την τηλεόραση, λέγοντας ότι ο ίδιος επιθυμεί να παίξει, όμως δεν του κάνουν καμία πρόταση.

“Θέλω να παίξω αλλά δεν έχω προτάσεις. Δεν με ρωτάνε καν. Τελευταίο μου guest ήταν στα “Καλύτερα μας χρόνια”. Μ’ άρεσε πολύ. Δεν κάνω τηλεόραση. Αυτή από την ΕΡΤ ήταν η τελευταία μου πρόταση. Δεν έχω πει όχι, αφού δεν με ρωτάνε αν θέλω. Μπορεί να πιστεύουν ότι θέλω μεγάλους ρόλους ή πολλά λεφτά. Έχει αλλάξει πολύ η τηλεόραση όμως!” είπε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Κωνσταντίνου

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο της υποκριτικής. “Είναι χαρακτήρες ανθρώπων. Νιώθουν ότι εξουσιάζουν και κρατούν το σύμπαν. Δεν μου έχει τύχει εμένα. Ο Κάρολος Κουν πετούσε τασάκια, όχι όμως με κακία. Υπάρχουν σκηνοθέτες που είναι ανασφαλείς και κομπλεξικοί, δεν σηκώνουν κουβέντα. Ο Κουν ήθελε την τελειότητα” είπε μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments