Lifestyle

Kατερίνα Διδασκάλου: Τρελάθηκε το Twitter με την ερωτική σκηνή Δούκα – Μυρσίνης

Kατερίνα Διδασκάλου: Τρελάθηκε το Twitter με την ερωτική σκηνή Δούκα – Μυρσίνης
Kατερίνα Διδασκάλου: Η ερωτική σκηνή Δούκα - Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες σχολιάστηκε δεόντως από το Twitter.

Χαμός στο Twitter με την ερωτική σκηνή που έκανε στις Άγριες Μέλισσες η Κατερίνα Διδασκάλου. Το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/11) έκρυβε πολλές εκπλήξεις, με κυριότερη την ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Δούκα και την Μυρσίνη, που “άναψε” τα αίματα και πυροδότησε δεκάδες σχόλια στο Twitter.

Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό ζευγάρι, που έχει περάσει από σαράντα κύματα στις προηγούμενες σεζόν, ταξίδεψε στο Παρίσι. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να έρθουν ακόμη πιο κοντά, ενώ πέρασαν μια νύχτα πάθους, κάνοντας έρωτα πάνω στο χαλί.

Τι έγινε στο Twitter

Όπως ήταν λογικό, οι χρήστες των social media “ξεσηκώθηκαν” μόλις είδαν την σκηνή, με τα περισσότερα σχόλια να επαινούν τόσο την χημεία ανάμεσα στους ηθοποιούς Λεωνίδα Κακούρη και Κατερίνα Διδασκάλου, όσο και τον ερωτισμό, αλλά και το καλλίγραμμο σώμα, της τελευταίας.

Επίσης, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν την θρυλική ερωτική σκηνή της Μυρσίνης με τον Θωμά Κυπραίο στις ελιές, που είχε προβληθεί στην πρώτη σεζόν και είχε κάνει χαμό.

Η αντίδραση του Twitter

https://twitter.com/ipetherasas/status/1461079577694986250?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1461079577694986250%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fthecaller.gr%2Ffun%2Fagries-melisses-i-kafti-skini-tis-didaskalou-me-lefkes-zartieres-pou-trelane-to-twitter%2F

Δείτε τη σκηνή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments