Lifestyle

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ευχαριστεί τους θαυμαστές της που “της έσωσαν τη ζωή”

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ευχαριστεί τους θαυμαστές της που “της έσωσαν τη ζωή”
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στο δίλεπτο μήνυμά της η σούπερ σταρ δεν αποκαλύπτει ποια είναι τα μελλοντικά σχέδιά της, αλλά λέει ότι ελπίζει πως η δική της ιστορία θα ρίξει φως σε αυτό το καθεστώς των κηδεμονιών.

«Μου σώσατε τη ζωή: η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς ευχαρίστησε τους θαυμαστές της, στο πρώτο βίντεο που ανέβασε στο Instagram αφότου με δικαστική απόφαση «ελευθερώθηκε» από την κηδεμονία του πατέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Στο δίλεπτο μήνυμά της η Σπίαρς δεν αποκαλύπτει ποια είναι τα μελλοντικά σχέδιά της, αλλά λέει ότι ελπίζει πως η δική της ιστορία θα ρίξει φως σε αυτό το καθεστώς των κηδεμονιών. Η ίδια παρέμεινε υπό κηδεμονία επί 13 χρόνια και δηλώνει «χαρούμενη» που ξαναβρήκε τις καθημερινές συνήθειές της.

«Δεν είμαι εδώ για να γίνω θύμα. Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ ανθρώπους που έχουν αληθινές ειδικές ανάγκες και αληθινές ασθένειες. Είμαι μια δυνατή γυναίκα και μπορώ να φανταστώ τι έκανε το σύστημα σε αυτούς τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

«Ελπίζω ότι η δική μου ιστορία θα έχει κάποια επίπτωση και θα αλλάξει τα πράγματα σε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα», συνέχισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments