Lifestyle

Νίκος Γκάνος: Έξαλλος με τη Eurovision

Νίκος Γκάνος: Έξαλλος με τη Eurovision
Νίκος Γκάνος: Το ξέσπασμά του για την επιλογή των πέντε υποψηφίων για τη Eurovision.

Εν εξάλλω καταστάσει ο Νίκος Γκάνος ξέσπασε σε ένα δριμύ κατηγορώ σχετικά με τις διαδικασίες επιλογής της ελληνικής εκπροσώπησης στη Eurovision και πιο συγκεκριμένα με την τελική πεντάδα, από που θα επιλεχθεί ο φετινός υποψήφιος.

Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Αυτή είναι η τελική πεντάδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική πεντάδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική πεντάδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με “αυτόν” , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου!

Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο. Τα είπα και ξαλάφρωσα, ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments