Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συνεχίζει την περιοδεία του στην Τρίπολη ο Γιώργος Παπανδρέου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συνεχίζει την περιοδεία του στην Τρίπολη ο Γιώργος Παπανδρέου
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Γιώργος Παπανδρέου, προχώρησε σε ανοιχτό «debate» με τους πολίτες.

Οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ πλησιάζουν. Στις 5 Δεκέμβρη θα μάθουμε τον νέο πρόεδρο του κόμματος και η αγωνία κορυφώνεται. Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Γιώργος Παπανδρέου, προχώρησε σε ανοιχτό «debate» με τους πολίτες κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Νέα Κίο και την Τρίπολη.Οι πολίτες έθεσαν ερωτήματα στον πρώην πρωθυπουργό και έλαβαν από τον ίδιο απαντήσεις.

Οι πολίτες έθεσαν τα ερωτήματα τους και πήραν τις ανάλογες απαντήσεις

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν θα συμμετάσχει στο προγραμματισμένο debate με τους άλλους πέντε υποψήφιους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, στις 29 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ. Και αυτό, διότι έχουν εκφραστεί από την πλευρά του κάποιες ενστάσεις, μεταξύ των οποίων, είναι ο χρόνος που θα έχει ο κάθε υποψήφιος για να αναπτύξει τις θέσεις του και να απαντήσει στα ερωτήματα. Εκλογές ΚΙΝΑΛ

Μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός, επισκέφτηκε το επιμελητήριο Αργολίδας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας και το Χυμοποιείο Εσπερίδες. Όπως είπε, «σήμερα συζήτησα με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Η περιφέρεια της παραγωγής και της εξέλιξης είναι ζωντανή και αυτό που χρειάζεται είναι το κίνητρο για τη μετάβαση σε ένα βιώσιμο μέλλον με τον άνθρωπο στο επίκεντρο».

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Σε ντέρμπι για τρεις αναδεικνύεται η κούρσα της διαδοχής στο Κίνημα Αλλαγής ενόψει της εσωκομματικής κάλπης της 5ης Δεκεμβρίου. Όπως αποτυπώνει η πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την ιστοσελίδα politic.gr, πρωτιά στις προτιμήσεις των πολιτών κερδίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος με 27,1% έναντι 26,4% που συγκεντρώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου (23,5%), ενώ σε μονοψήφια ποσοστά βρίσκονται οι Χάρης Καστανίδης (5,0%), Παύλος Γερουλάνος (4,8%) και Παύλος Χρηστίδης (3,5%).

Εκλογές ΚΙΝΑΛ

Στη δημοσκόπηση της Metron Analysis ο Ανδρέας Λοβέρδος κερδίζει την πρωτιά στον πρώτο γύρο ενώ ηττάται από το Νίκο Ανδρουλάκη στον δεύτερο. Το αποτέλεσμα των εκλογών θα επηρεάσει η ιδιότητα του εκάστοτε ψηφοφόρου, καθώς σημαντικό ρόλο στην ακεραιότητα της προτίμησής του θα παίξει το αν είναι φίλος ή μέλος του ΚΙΝ.ΑΛ. Ο τελικός γύρος αποτελεί επικίνδυνο ναρκοπέδιο για τα φαβορί της πρώτης Κυριακής, καθώς οι μετακινήσεις ψηφοφόρων από τους υποψηφίους του πρώτου γύρου θα είναι καθοριστικές για την επικράτηση.

Η δημοσκόπηση κατέγραψε πως το 47% των ατόμων που προτίθενται να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, θα ψηφίσουν με την ιδιότητα του μέλους, ενώ το 50% των ψηφοφόρων θα ψηφίσουν ως φίλοι της παράταξης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments