Video

Δανάη Μπάρκα: Η έκπληξη στον αέρα της εκπομπής που την άφησε άφωνη

Δανάη Μπάρκα: Η έκπληξη στον αέρα της εκπομπής που την άφησε άφωνη
Δανάη Μπάρκα: «Σας ευχαριστώ πολύ για τα εύκολα και για τα δύσκολα», είπε συγκινημένη.

Η ομάδα του «Πάμε Δανάη!» ετοίμασε μία έκπληξη στη Δανάη Μπάρκα, για τα γενέθλιά της. Η εν λόγω έκπληξη ήταν ένα βίντεο με τα highlights της από την εκπομπή.

Δανάη Μπάρκα: Τι δήλωσε εμφανώς συγκινημένη

«Σας ευχαριστώ πολύ για τα εύκολα και για τα δύσκολα!», είπε συγκινημένη. Η επόμενη έκπληξη ήταν η εμφάνιση του Γιώργου Κρικοριάν, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες απουσιάζει από την εκπομπή λόγω του κορωνοϊού.

«Ότι επιθυμείς Δανάη μου, με υγεία, επιτυχίες και έρωτα στη ζωή σου! Μου λείπετε πάρα πολύ, αλλά άκου τα καλά νέα, έρχομαι σε λίγες μέρες!», είπε στην παρουσιάστρια. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Κρικοριάν, ο κορωνοϊός τον κράτησε μακριά από την εκπομπή. Μπήκε αμέσως σε καραντίνα και σύντομα θα βρίσκεται πίσω στην παρέα του «Πάμε Δανάη!».

Τρυφερές ήταν και οι ευχές του καλού της φίλου, Νίκου Κοκλώνη, τον οποίο η Δανάη Μπάρκα θεωρεί μέλος της οικογένειάς της. Λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, η Δανάη δέχθηκε στο καμαρίνι της ένα μπουκέτο λουλούδια από τον Νίκο Κοκλώνη και μια τούρτα τριώροφη εμπνευσμένη από το σκυλάκι της, την Μπουκιά. H Δανάη Μπάρκα σε instagram story του απάντησε: «Σ’ αγαπώ».

 Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments