Ελλάδα

Αττική Οδός: Κλειστή το Σάββατο η έξοδος προς Λαμία

Αττική Οδός: Κλειστή το Σάββατο η έξοδος προς Λαμία
Αττική Οδός: Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς Λαμία (έξοδος 8) από τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου έως τις 07:00 το πρωί της Κυριακής.

Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς Λαμία (έξοδος 8) από τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου 20/11/2021 έως τις 07:00 το πρωί της Κυριακής 21/11/2021, λόγω προγραμματισμένων εργασιών εγκατάστασης νέας ηλεκτρονικής Πινακίδας Μεταβλητών Μηνυμάτων (VMS) στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας από την εταιρεία «Νέα Οδός».

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, η έξοδος των οχημάτων από την Αττική Οδό προς την Εθνική Οδό στην κατεύθυνση προς Λαμία θα γίνεται από την έξοδο Ηρακλείου (έξοδος 9) μέσω των αξόνων Λ. Ηρακλείου – Γρ. Λαμπράκη – Σοφ. Βενιζέλου – Καλυφτάκη. Επίσης, για τους οδηγούς που ο προορισμός τους είναι προς τα Βόρεια Προάστια προτείνεται η έξοδος της Λ. Κηφισίας (έξοδος 11). Οι οδηγοί θα μπορούν να καλούν τον αριθμό έκτακτης ανάγκης για λεπτομερείς οδηγίες. Οι ηλεκτρονικές πινακίδες της Αττικής Οδού θα παρέχουν σχετική πληροφόρηση όλο το 24ωρο. Αττική Οδός

Επιπλέον, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται για τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, 1024, ή ακολουθώντας τον λογαριασμό της Αττικής Οδού στο Twitter (@aodostraffic).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσή της τους οδηγούς για την κατανόηση. Η Αττική Οδός ενισχύει τη καλύτερη λειτουργία του οδικού προγράμματος.

Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή 21 Νοεμβρίου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 21 και 28 Νοεμβρίου και καθ’ όλο το 24ωρο, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λεωφόρος  Κηφισίας, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρος  Κατεχάκη και Αλεξάνδρας, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση. Αττική Οδός

Διακοπή κυκλοφορίας την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 22 και 23 Νοεμβρίου  και κατά τις ώρες 00.01΄ έως 07.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, περιοχής Δήμου Αγίας Παρασκευής, στο ύψος της οδού Ειρήνης, σε μέγιστο μήκος 5μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παλλήνη.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments