Διεθνή

Φρίκη στη Γαλλία: 27χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία του 13μηνών μωρού του

Φρίκη στη Γαλλία: 27χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία του 13μηνών μωρού του
Φρίκη στη Γαλλία: Αστυνομικοί στο Λε Μαν, στη δυτική Γαλλία, ειδοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης «για να παράσχουν βοήθεια σε ένα παιδί 13 μηνών που βρισκόταν σε δημόσιο δρόμο», ανέφερε η εισαγγελία σε ανακοίνωση.

Ένας 27χρονος άνδρας, σουδανικής υπηκοότητας, φυλακίστηκε στη Γαλλία κατηγορούμενος για «κακοποίηση σε τακτική βάση» και τη δολοφονία του 13 μηνών παιδιού του, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία της πόλης Λε Μαν.

Αστυνομικοί στο Λε Μαν, στη δυτική Γαλλία, ειδοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης «για να παράσχουν βοήθεια σε ένα παιδί 13 μηνών που βρισκόταν σε δημόσιο δρόμο», ανέφερε η εισαγγελία σε ανακοίνωση.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

«Τα πρώτα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν οδήγησαν στην κράτηση του πατέρα. Η νεκροψία που έγινε στο παιδάκι έδειξε πολλαπλά τραύματα», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Μετά την κράτησή του σε αστυνομικό κρατητήριο, σε βάρος του πατέρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση ανήλικου κάτω των 15 ετών και κακοποίηση σε τακτική βάση σε βάρος ανηλίκου. Προφυλακίστηκε και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης, όπως μεταφέρει το αθηναϊκό πρακτορείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments