Lifestyle

Καμίλα Καμπέγιο – Σον Μέντες: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους

Καμίλα Καμπέγιο – Σον Μέντες: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους
Καμίλα Καμπέγιο - Σον Μέντες: Κάποιοι μάλιστα μιλούν για χωρισμό λίγο πριν ανακοινώσουν τον γάμο τους.

Αντί για τον αρραβώνα και το γάμο που περίμεναν πως και πως οι θαυμαστές τους, τελικά ήρθε ο χωρισμός. Η Καμίλα Καμπέγιο και ο Σον Μέντες έβαλαν τίτλους τέλους στη σχέση τους και τραβούν χωριστούς δρόμους, απ’ εδώ και πέρα.

Η Αμερικανίδα, Κουβανικής καταγωγής και ο Καναδός τραγουδιστής και μουσικός, εδώ και δύο χρόνια έδειχναν να είναι αχώριστοι και μάλιστα τα social media είχαν γεμίσει με προφίλ που είχαν φτιάξει οι φαν τους όπου ανέβαζαν με μανία κάθε τρυφερό στιγμιότυπα και πλάνα από δημόσιες εμφανίσεις των  δύο ποπ σταρ.

Αν και οι δύο σταρ φαίνονταν πως ζούσαν έναν μεγάλο έρωτα και είχαν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπητά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, αποφάσισαν να χωρίσουν κι έκαναν μάλιστα, την είδηση γνωστή μέσω μίας δημοσίευσης στο Instagram.

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να λήξουμε τη σχέση μας, αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο ως άνθρωποι, είναι δυνατότερη από ποτέ. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τόσο την υποστήριξή σας από την αρχή εώς και σήμερα. Καμίλα και Σον», έγραψαν στην επίσημη ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments