Θέσεις Εργασίας

Δήμος Σαρωνικού: Νέες θέσεις εργασίας

Δήμος Σαρωνικού: Νέες θέσεις εργασίας
Δήμος Σαρωνικού: Στην κάλυψη τριών κενών θέσεων προχωρά άμεσα ο Δήμος Σαρωνικού για τη στελέχωση των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών.

Στην κάλυψη τριών κενών θέσεων προχωρά άμεσα ο Δήμος Σαρωνικού για τη στελέχωση των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται

  • ΔΕ ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΣ – ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. « ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ», ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, Τ.Κ. 19010, ΚΑΛΥΒΙΑ, υπόψη κας ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗΣ (τηλ. Επικοινωνίας: 2299320314).

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας έως τη λήξη του σχολικού έτους, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Προβάδισμα στο διορισμό έχουν οι υποψήφιοι που θα τεκμηριώσουν μακροχρόνια ανεργία, (πρόσφατη βεβαίωση ΟΑΕΔ), εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, που αποκτήθηκε είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, και εκπληρώνουν σειρά κοινωνικών κριτηρίων: αριθμός ανήλικων τέκνων, πολυτεκνική ή τριτεκνική ιδιότητα, ΑμΕΑ. Η προθεσμία των αιτήσεων αναμένεται.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments