Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα απαγωγής 16χρονης κοπέλας

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα απαγωγής 16χρονης κοπέλας
Θεσσαλονίκη: Την Παρασκευή το βράδυ επιχειρήθηκε να γίνει μία απαγωγή 16χρονης κοπέλας, όπου άγνωστοι προσπάθησαν να την βάλουν σε ένα βαν.

Νέα υπόθεση αρπαγής στην Θεσσαλονίκη, ενώ αυτή τη φορά πρόκειται για απόπειρα. Από ότι φαίνεται άγνωστοι επιχείρησαν να απαγάγουν ένα 16χρονο κορίτσι και να την βάλουν σε ένα βαν, ενώ το περιστατικό έγινε περίπου στις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, μια σοβαρή καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 16χρονου κοριτσιού έγινε το βράδυ της Παρασκευής (19/11) στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία άγνωστοι επιχείρησαν να επιβιβάσουν το κορίτσι σε ένα βαν.

Σε αναζήτηση των ενόχων η αστυνομία

Η απόπειρα αρπαγής φέρεται να έγινε περίπου στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό δρόμο του χωριού. Σύμφωνα με το GRTimes.gr, και όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, κάποια άτομα που επέβαιναν σε ένα βανάκι σκούρου χρώματος, προσπάθησαν να πείσουν ένα κορίτσι ηλικίας περίπου 15-16 ετών, να μπει στο όχημα τους.

Οι άγνωστοι δεν τα κατάφεραν και φέρονται να απομακρύνθηκαν γρήγορα από την περιοχή. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία που αναζητά τους αγνώστους. Μάλιστα σύμφωνα με την τοπική σελίδα εξετάζεται και υλικό από κάμερες ασφαλείας, ώστε να βρεθούν περισσότερα στοιχεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments