Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα κλοπής

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα κλοπής
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το γνωστό μοντέλο κατήγγειλε πως έπεσε θύμα κλοπής, καθώς ένα πανάκριβο δακτυλίδι της έκανε "φτερά" όταν πήγε για μασάζ.

Θύμα κλοπής έπεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, καθώς της έκλεψαν ένα πολύ ακριβό δακτυλίδι.  Στα μέσα του Νοέμβρη το μοντέλο και παίκτρια του J2US επισκέφθηκε με φιλικό της πρόσωπο κεντρικό υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας, για να απολαύσουν θεραπείες spa.

Πιο συγκεκριμένα, όταν τελείωσε τη θεραπεία της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πήγε να πάρει τα πράγματά της, τα οποία είχε αφήσει σε ένα κλειδωμένο ντουλαπάκι. Ωστόσο, διαπίστωσε ότι έλειπε ένα δαχτυλίδι πολλών χιλιάδων ευρώ.

Κατέθεσε μήνυση στις αρχές

Μετά τη θεραπεία που έκανε στο σπα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέστρεψε να πάρει τα πράγματά της, τα οποία είχε αφήσει σε ένα κλειδωμένο ντουλαπάκι, διαπίστωσε ωστόσο ότι έλειπε ένα δαχτυλίδι αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Το γνωστό μοντέλο στη μήνυση που κατέθεσε στις Αρχές, ισχυρίζεται ότι είχε κλειδώσει το ντουλαπάκι. Η αστυνομία ερευνά υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπήρξε πρόσωπο το οποίο παραβίασε το ντουλάπι.

Η συμμετοχή της στο J2US

«Η πρόταση ήρθε από τους ανθρώπους του Νίκου Κοκλώνη. Και με τον ίδιο τον Νίκο έχω πολύ καλς σχέσεις, τον είχα συναντήσει και στη Μύκονο το καλοκαίρι και ήταν κάτι για το οποίο χάρηκα πάρα πολύ που μου έγινε αυτή η πρόταση γιατί μου αρέσει πολύ η μουσική. Βρήκα την ευκαιρία να δείξω και μια άλλη πλευρά μου που δεν την γνώριζε ο κόσμος. Δεν είχα ποτέ το μικρόβιο να γίνω τραγουδίστρια, ποτέ, έπαιζα όμως πιάνο και κιθάρα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Για τη συνεργασία της στο show με την Κατερίνα Λιόλιου: «Περνάμε φανταστικά στο J2US, μου αρέσει που κάθε εβδομάδα κάνουμε κάτι άλλο, έχουμε ένα άλλο concept. Μου αρέσει που υπάρχουν εναλλαγές. Με την Κατερίνα Λιόλιου έχουμε πει πραγματικά τα πάντα, μόνο όπερα δεν έχουμε πει».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ελεύθερη κι ωραία

«Αφήσαμε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσουμε πρώτα εμείς. Στην αρχή πίστευαν πάρα πολύ ότι υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο το οποίο μας οδήγησε στον χωρισμό, αλλά γίνεται και τώρα πολύ. Έχει περάσει καιρός και δεν έχω δείξει κάτι για την προσωπική μου ζωή. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμουν μόνη όπως αυτή την εποχή. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, το είχα ψάξει αυτό και είχα πάει και σε ψυχολόγο. Γαντζωνόμουν πάνω από κάποιον, είχα ανασφάλεια. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου» δήλωσε η επιχειρηματίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments