Θέσεις Εργασίας

Δήμος Χαλκιδέων: Ενισχύεται με 14 νέους υπαλλήλους

Δήμος Χαλκιδέων: Ενισχύεται με 14 νέους υπαλλήλους
Δήμος Χαλκιδέων: Στην πλήρωση 14 κενών θέσεων προχωρά άμεσα ο Δήμος Χαλκιδέων για την κάλυψη επειγουσών αναγκών. Δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα.

Στην πλήρωση 14 κενών θέσεων προχωρά άμεσα ο Δήμος Χαλκιδέων για την κάλυψη επειγουσών αναγκών. Δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα.

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 2μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις έως 24 Νοεμβρίου 2021.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων

Ποια τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά : 1.Αίτηση 2.Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. 3.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 4.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία να δηλώνουν ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected] Τα προς αποστολή έγγραφα ( με ηλεκτρονικό τρόπο αποστολής) πρέπει να είναι της μορφής PDF και η ανάλυσή τους όχι μεγαλύτερη των 200 DPI. (για λόγους συμβατότητος και χώρου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) Αρμόδια υπάλληλος Κληματσάκη Αλεξάνδρα , τηλ.2221355129 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες . Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 20/11/2021 έως και 24/11/2021. Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Οι αιτήσεις με την υπεύθυνη δήλωση θα διατίθενται στον ιστότοπο του Δήμου Χαλκιδέων: www.dimoschalkideon.gr.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments