Τεχνολογία

Μηνύματα Google: Ενδέχεται να αλλάξουν τις αντιδράσεις iMessage για android

Μηνύματα Google: Ενδέχεται να αλλάξουν τις αντιδράσεις iMessage για android
Μηνύματα Google: Νέες αλλαγές φαίνεται πως θα έρθουν το προσεχές διάστημα για τα μηνύματα Google και τον τρόπο με το οποίο θα φαίνονται οι αντιδράσεις στις συσκευές Android.

Νέες αλλαγές φαίνεται πως θα έρθουν το προσεχές διάστημα για τα μηνύματα Google και τον τρόπο με το οποίο θα φαίνονται οι αντιδράσεις στις συσκευές Android.

Τα Google Messages ενδέχεται να λάβει μια ενημέρωση που θα βελτιώσει ελαφρώς την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων για τα κινητά Android. Σύμφωνα με το “APK Insight” του καταστήματος, ο κώδικας βρέθηκε στην πιο πρόσφατη έκδοση του Google Messages, που θα έδειχνε τις “αντιδράσεις” του iMessage ως emoji μέσα στο Google Messages.

Ποια θα είναι η νέα αλλαγή

Εάν ένας χρήστης iPhone στείλει ένα μήνυμα σε έναν αριθμό τηλεφώνου που είναι σε Android, η συνομιλία θα πραγματοποιηθεί στο πρωτόκολλο SMS, καθώς το iOS δεν υποστηρίζει RCS και το iMessage δεν υποστηρίζεται σε Android. Οι χρήστες του iMessage μπορούν να στέλνουν «αντιδράσεις» σε μηνύματα κειμένου, αλλά αν σταλεί μια αντίδραση σε χρήστη Android, ο χρήστης λαμβάνει πίσω ένα μήνυμα κειμένου που λέει απλώς «Μου άρεσε «Τα πάω υπέροχα!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments