Διεθνή

Μάρκους Ανφάνγκ: Παραιτήθηκε λόγω έρευνας για το πιστοποιητικό εμβολιασμού του

Μάρκους Ανφάνγκ: Παραιτήθηκε λόγω έρευνας για το πιστοποιητικό εμβολιασμού του
Μάρκους Ανφάνγκ: Παραιτήθηκε, μετά την απόφαση των γερμανικών αρχών να να ερευνήσουν τη γνησιότητα του πιστοποιητικού εμβολιασμού του.

Ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης, Μάρκους Ανφάνγκ, πρώτα κατηγορήθηκε για χρήση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού, κάτι που ο ίδιος διέψευσε δηλώντας πως είναι πλήρως εμβολιασμένος ωστόσο σήμερα 20 Νοεμβρίου παραιτήθηκε, μετά την απόφαση των γερμανικών αρχών να να ερευνήσουν τη γνησιότητα του πιστοποιητικού εμβολιασμού του. Μάρκους Ανφάνγκ

Είναι για καλό να αποχωρήσω

Ο Ανφάνγκ αναφέρει πως αποχωρεί για το καλό του συλλόγου, ενώ παραιτήθηκε από την Βέρντερ και ο βοηθός του, ο Φλόριαν Τζάνγκε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Βέρντερ Φρανκ Μπάουμαν πήρε θέση για το ζήτημα αυτό λέγοντας:

«Ο Μάρκους και ο Φλοριάν δείχνουν υπευθυνότητα με αυτή την απόφαση και συμβάλλουν στον τερματισμό της αναταραχής των τελευταίων ημερών γύρω από την ομάδα. Σεβόμαστε αυτή την απόφαση και θα ξεκινήσουμε την αναζήτηση νέου προπονητή».

Μάρκους Ανφάνγκ

Τι συνέβη

Θαλασσοταραχή έχει δημιουργηθεί στη Γερμανία, καθώς ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης, Μάρκους Ανφάνγκ, κατηγορείται για χρήση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.

Oι άνθρωποι του συλλόγου ενημερώθηκαν χθες για την έρευνα που διεξάγεται από τις αρχές της Βρέμης εις βάρος του προπονητή για εξαπάτηση με πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, ωστόσο δεν έχει προκύψει τίποτα νεότερο από τις έρευνες για τις σφοδρές κατηγορίες.

Από την πλευρά του ο 47χρονος τεχνικός  Μάρκους Ανφάνγκ αρνείται κατηγορηματικά πως το πιστοποιητικό του είναι πλαστό δηλώνοντας τα εξής:

«Όπως κάθε άλλος εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις εμβολίου, έλαβα και τις δύο δόσεις σε ένα επίσημο εμβολιαστικό κέντρο και πήρα το κατάλληλο αυτοκόλλητο στο κίτρινο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Μετά το ψηφιοποίησα σε ένα φαρμακείο και φυσικά υπέθεσα ότι όλα είναι εντάξει. Ελπίζω το ζήτημα να ξεκαθαρίσει γρήγορα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments