Lifestyle

The Voice: Ξανάσμιξαν στη σκηνή Μαραβέγιας-Μουζουράκης

The Voice: Ξανάσμιξαν στη σκηνή Μαραβέγιας-Μουζουράκης
The Voice: Η Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψε στον τόπο... «του εγκλήματος» και τραγούδησε μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη και οι τηλεθεατές απόλαυσαν ένα μοναδικό ντουέτο.

Οι δυο καλοί φίλοι έσμιξαν ξανά στη σκηνή. Ο Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψε στο «The Voice», εκεί όπου είχε νίκες ως coach και τραγούδησε μαζί με τον επιστήθιο φίλο του, Πάνο Μουζουράκη. Σαν μην πέρασε μια μέρα για τον Κωστή που βρέθηκε σε ένα πολύ οικείο μέρος για αυτόν.

Ο τραγουδιστής μπορεί να μην έκατσε στην καρέκλα του κριτή αλλά είπε ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες. Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας ένωσαν τις φωνές τους και μάς χάρισαν ένα μοναδικό σόου. Οι δυο τραγουδιστές με βάση την «Ρίτα» έκαναν ένα μιξ με αγγλικούς, ισπανικούς και ιταλικούς στίχους σε ένα αγαπημένο τραγούδι.

Οι δύο καλλιτέχνες απέδειξαν την εκρηκτικότητα και τη “χημεία” τους on stage χαρίζοντας μία 7λεπτη performance γεμάτη ζωντάνια και μεγάλες επιτυχίες, όπως “Ρίτα”, “King Kong Five”., “Mala Vida” και “Touch me”.

“Μου έλειψες μπαγάσα, μου έλειψες” είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στο τέλος, με τον Γιώργο Λιανό να λέει ότι η σχέση των δύο καλλιτεχνών είναι ένα “love story ανώτερο του Τιτανικού”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments