Πολιτική

Χριστοδουλάκης: “Δεν γίνεται ο αστυνομικός που έρχεται να με ελέγξει να είναι ανεμβολίαστος”

Χριστοδουλάκης: “Δεν γίνεται ο αστυνομικός που έρχεται να με ελέγξει να είναι ανεμβολίαστος”
Χριστοδουλάκης: Για τα μέτρα κατά της πανδημίας μίλησε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης από το ΚΙΝΑΛ. Τι ανέφερε για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς

Τα νέα μέτρα που βρίσκονται από σήμερα σε ισχύ, την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, αλλά και την απίστευτη δήλωση του Άκη Σκέρτσου, που προκάλεσε αρνητική αίσθηση, σχολίασε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφορικά με τα νέα μέτρα που ελήφθησαν, ο κ. Χριστοδουλάκης εμφανίστηκε -ως επί το πλείστον- σύμφωνος, όμως έκανε λόγο για μεγάλη καθυστέρηση από την πλευρά της κυβέρνησης. “Κρίνοντας νηφάλια τα μέτρα, δεν είναι λάθος, όμως άργησαν πάρα πολύ και άργησαν γιατί δυστυχώς είδαμε μια ατολμία και μια συμπερίληψη στη λήψη των αποφάσεων του πολιτικού κόστους”.

Αφήνοντας αιχμές, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ τόνισε πως “όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, να μην λαμβάνουμε υπόψιν ούτε τις δημόσιες σχέσεις, ούτε το πολιτικό κόστος”.

Ο κ. Χριστοδουλάκης τοποθετήθηκε για την άστοχη δήλωση του του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου, στην οποία υποστήριζε πως δεν υπάρχει καμία επιστημονική μελέτη που να υποδεικνύει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν κορονοϊό.

“Δεν γίνεται ο αστυνομικός που έρχεται έξω να ελέγξει αν έχω πιστοποιητικό να μην είναι εμβολιασμένος”.

Από τη μεριά του, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου προσπάθησε να δικαιολογήσει τον κ. Σκέρτσο για αυτή τη δήλωση του, με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη να του απαντάει: “Και στο ΚΙΝΑΛ δεν υπάρχει κάποια έρευνα που να το δείχνει, αλλά εμβολιαζόμαστε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments