Ελλάδα

Λάρισα: Πέθανε 41χρονος γιατρός από κορωνοϊό

Λάρισα: Πέθανε 41χρονος γιατρός από κορωνοϊό
Λάρισα: Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, το ένα βρέφος μηνών.

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό. Πρόκειται για τον 41χρονο καρδιολόγο Περίανδρο Χατζηγιάννη, που νοσηλευόταν στη Λάρισα και ειδικότερα στην ουρολογική κλινική νοσοκομείου της πόλης που έχει μετατραπεί σε μονάδα Covid.

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε και στην Καρδίτσα, όπου πατέρας πέθανε από κορωνοϊό ένα μήνα μετά τον γιο του.

Λάρισα: Ο γιατρός δεν ήταν εμβολιασμένος

Είχε εισαχθεί για νοσηλεία στις 12 Νοεμβρίου, αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και εξέπνευσε χθες Τρίτη νωρίς το μεσημέρι, σύμφωνα με το onlarissa.gr. Έπαθε πνευμονική εμβολή και διασωληνώθηκε εκτός ΜΕΘ καθώς δεν υπήρχε ούτε μία κενή κλίνη. Τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν ήταν εμβολιασμένος. Ο εκλιπών που διατηρούσε ιατρείο στην πόλη των Φαρσάλων, είχε εργαστεί και στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, το ένα βρέφος μηνών.

Λάρισα

Σέρρες: Πέθανε 28χρονος ανεμβολίαστος – Στη ΜΕΘ κι ο πατέρας του

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ένας 28χρονος, θετικός στο κοροναϊό, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σερρών όπου νοσηλευόταν από τις 19 Νοεμβρίου. Ο 28χρονος είχε υποκείμενο νόσημα, ενώ ο πατέρας του -επίσης θετικός στον ιό – δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σερρών. Και οι δύο ήταν ανεμβολίαστοι, σύμφωνα με το ertnews.gr. Οι κάτοικοι του Μαυρολόφου Σερρών –όπου κατάγεται η οικογένεια- είναι σοκαρισμένοι από την τραγική αυτή εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σερρών Δημήτρη Μπαλαξή από την αρχή της πανδημίας έως σήμερα, έχασαν τη ζωή τους στην Π.Ε Σερρών από κοροναϊό 523 συνάνθρωποί μας. Χθες (22/11) έχασαν τη ζωή τους 4 ασθενείς με κοροναϊό που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Σερρών, μεταξύ αυτών και ο 28χρονος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments