Lifestyle

Lacta: Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος πρωταγωνιστούν στο συγκλονιστικό βίντεο

Lacta: Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος πρωταγωνιστούν στο συγκλονιστικό βίντεο
Lacta: Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος είναι οι δύο ηθοποιοί, που συνεργάζονται με τη Lacta και τη Διοτίμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Μια ταινία μικρού μήκους «γροθιά» στο στομάχι δημιούργησε η Lacta με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Το φιλμ με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ» εξιστορεί με έναν αποκαρδιωτικό τρόπο την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία δολοφονείται από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Είναι συγκλονιστικό πως η εταιρεία Lacta που χρόνια τώρα μας δείχνει τι πάει να πει έρωτας, να μας μιλά τώρα για το τι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ.

Πρωταγωνιστές σε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο, που δημιούργησε η Lacta και το Κέντρο Γυναικείων Ερευνών και Μελετών Διοτίμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25 Νοεμβρίου), είναι δύο νεαροί και εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί. Ο λόγος για την Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και τον Έκτορα Λιάτσο.

Την πρώτη την βλέπουμε φέτος στην καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός. Η «Αργυρώ Βρουλάκη» του Σασμού κατάφερε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να ασχοληθεί μαζί της. Η νεαρή ηθοποιός έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Καρόλου Κουν, ενώ εδώ και περίπου έξι χρόνια είναι ενεργή στην τηλεόραση και το θέατρο. Το μεγάλο «μπαμ», βέβαια, το έκανε το 2019 με τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες.

Εκεί είχε τον ρόλο της Θεοδοσίας Σεβαστού, η οποία σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της σειράς. Επόμενος μεγάλος ρόλος που πήρε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν αυτός της Ελπίδας Γιάνναρη, της συνοδού του μοιραίου σχολικού στον Σιωπηλό Δρόμο του MEGA. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με το θέατρο με τελευταίο της ρόλο αυτό της Αντιγόνης σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη.

Από την άλλη πλευρά, ο Έκτορας Λιάτσος ασχολείται περισσότερο με το θέατρο. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, απ’ όπου αποφοίτησε το 2013. Τα τελευταία χρόνια τον έχουμε δει να συμμετέχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, όπως στις Όρνιθες (2016), στο Δωμάτιο του Σαίξπηρ (2016), στον Γυάλινο Κόσμο (2018), αλλά και στο Περιμένοντας τον Γκοντό (2019).

Εκτός από το θέατρο, έχει δραστηριοποιηθεί στον κινηματογράφο με τις συμμετοχές του στις ταινίες «Το μαγικό δέρμα» και «Αόρατος» (2016).

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες διαφημίσεις της για την αγάπη, αυτή τη φορά η Lacta επέλεξε να διαφοροποιηθεί παρουσιάζοντας μια αληθινή ιστορία. Σημειώνεται ότι μέσα στο 2021 έχουν σημειωθεί 13 γυναικοκτονίες στην Ελλάδα. Η πραγματική αγάπη είναι δικαίωμά ολονών και πρέπει να είμαστε δίπλα σε όλους για να το υπερασπιστούμε.

Το φιλμ ξεκινά με το ζευγάρι να ζει όμορφες στιγμές στις διακοπές του με γέλια και χαρές, απολαμβάνοντας τον έρωτά του και ανέμελες στιγμές αγάπης. Στη συνέχεια mτακομίζει σε δικό του σπίτι, ωστόσο γρήγορα η κτητικότητα και η ζήλια του άνδρα μετατρέπεται σε εφιάλτης και στη συνέχεια σε τραγικό τέλος για τη νεαρή κοπέλα. Lacta

«Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς», λέει στο τέλος η πρωταγωνίστρια. Το βίντεο πλαισιώνει το τραγούδι «Μη μου μιλάς για αγάπη» της Δήμητρας Γαλάνη. Lacta

Δείτε το νέο φιλμ της Lacta για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα:

Σε περίπτωση Ενδοοικογενειακής Βίας υπάρχει τρόπος να σωθείς

Οι Υπηρεσίες Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας λειτουργούν σε όλη την επικράτεια. Η Ελληνική Αστυνομία διαχειρίζεται κάθε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και ενημερώνει τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ παράλληλα, παρέχει κατευθύνσεις και πληροφορίες στα θύματα, για την αναζήτηση δομών στέγασης, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ψυχοκοινωνικής και νομικής υποστήριξης.

Η άσκηση κάθε είδους βίας ή κακοποίησης: ψυχολογικής, σωματικής ή σεξουαλικής διώκεται από το Νόμο.

Αν είστε θύμα :

  • Καλέστε το 100.
  • Αν δεν μπορείτε να μιλήσετε, στείλτε γραπτό μήνυμα (sms) στο 100, με: Ακριβή διεύθυνση Ονοματεπώνυμο Είδος επείγουσας ανάγκης (π.χ. «κινδυνεύει η ζωή μου», «δέχομαι βία από το/τη σύζυγό μου»)
  • Εάν δεν μπορείτε εσείς να επικοινωνήσετε με το 100, ζητήστε από κάποιον άλλον να ειδοποιήσει τις Αρχές για εσάς (π.χ. από κάποιον οικείο ή το γιατρό σας)
  • Αναζητήστε ιατρική περίθαλψη και πείτε στο γιατρό όλη την αλήθεια.
  • Υποβάλλεται μήνυση στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα.
  • Για κατευθύνσεις και οδηγίες, τηλεφωνήστε ή στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στις Υπηρεσίες Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας, που βρίσκονται σε όλη την επικράτεια. (Δείτε εδώ τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) των Υπηρεσιών)
  • Καλέστε τη γραμμή SOS 15900 της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, που απευθύνεται σε γυναίκες, για ψυχοκοινωνική στήριξη, νομική συμβουλευτική και φιλοξενία σε ξενώνες.
  • Επικοινωνία και μέσω e-mail στο [email protected]

Αν γνωρίζετε κάποιον που υφίσταται ενδοοικογενειακή βία:

  • Σε περίπτωση άμεσης ανάγκης, καλέστε εσείς το 100.
  • Ενημερώστε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
  • Επικοινωνήστε με τις Υπηρεσίες Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια, μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). (Δείτε εδώ τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) των Υπηρεσιών)
  • Ενημερώστε το θύμα για τους τρόπους επικοινωνίας με τις Αστυνομικές Υπηρεσίες.
  • Ενθαρρύνετε το θύμα να καλέσει για ψυχοκοινωνική υποστήριξη τη γραμμή SOS 15900 για κακοποιημένες γυναίκες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments