Διεθνή

Σκύλος: Όλοι τον παρομοιάζουν με καμηλοπάρδαλη

Σκύλος: Όλοι τον παρομοιάζουν με καμηλοπάρδαλη
Σκύλος: Ο Μπρόντι έχει μια μοναδική ιστορία που κάνει τον λαιμό του να φαίνεται εξαιρετικά μακρύς.

Ένας σκύλος λίγο ξεχωριστός, λίγο διαφορετικός, με  έναν φανταστικά μακρύ λαιμό και βούλες που τον κάνουν να μοιάζει περισσότερο με καμηλοπάρδαλη.

Τον Μπρόντι, ράτσας Αζαουάκ, διέσωσε η Λουίζα Κρουκ όταν ήταν ακόμη κουτάβι και είχε χτυπηθεί από ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν.

Δυστυχώς, στον Μπρόντι χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί το ένα μπροστινό πόδι και ο ώμος μετά το ατύχημα. Τα Αζαουάκ έχουν ήδη απίστευτα μακρύ λαιμό, αλλά ο ακρωτηριασμός έκανε τον Μπρόντι να φαίνεται ακόμη πιο μακρύς.

Ο σκύλος που όλοι παρομοιάζουν με καμηλοπάρδαλη: «Απλώς ένας λαιμός με πόδια»
«Ο Brodie είναι ο πιο όμορφος σκύλος που νομίζω ότι έχω δει ποτέ. Είμαι λάτρης των λαγωνικών και τα Αζαουάκ είναι από τις αγαπημένες μου ράτσες», είπε η Κρουκ, σύμβουλος μάρκετινγκ από τη Μέση Ανατολή, στο SWNS. «Ακόμη και στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Μπρόντι όταν τον είδα για πρώτη φορά — ανίκανος να περπατήσει και με τόσο πόνο — μου έκοψε την ανάσα».

«Έχει πράγματι πολύ μακρύ λαιμό, αλλά φαίνεται γελοία μακρύς από ορισμένες γωνίες, επειδή ο ώμος του που λείπει τον κάνει πιο αδύνατο στη βάση του λαιμού του», πρόσθεσε. «Έτσι μερικές φορές φαίνεται σαν να είναι μόνο ένας μεγάλος λαιμός με πόδια, αν και μόνο τρία από αυτά».

Ο σκύλος που όλοι παρομοιάζουν με καμηλοπάρδαλη: «Απλώς ένας λαιμός με πόδια»

Έχοντας αναρρώσει πλήρως, ο Μπρόντι αισθάνεται πλέον πάρα πολύ άνετα στο παντοτινό σπίτι του και εκδηλώνει συνεχώς την αγάπη του για την Κρουκ.

«Έχω έναν πολύ ιδιαίτερο δέσιμο με τον Μπρόντι. Πάντα έδειχνε τόσο ευγνώμων για τη νέα του ζωή μετά το ατύχημα”, λέει η Κρουκ. “«Είναι απίστευτα γλυκός. Λατρεύει τα πρωινά στην κουζίνα μαζί μου όταν κανένα από τα άλλα σκυλιά μου δεν είναι ξύπνιο, και με έχει όλη δική του. Είναι το μόνο πρωινό άτομο που έχω στη ζωή μου».

Και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. «Από τον Μπρόντι, σίγουρα έμαθα να μην τα παρατάω τόσο εύκολα. Ήμουν τόσο σίγουρη ότι δεν υπήρχε ελπίδα και έφτασα κοντά στο να τον θανατώσω. Ανατριχιάζω όταν το σκέφτομαι τώρα που βλέπω πώς άνθισε», λέει η Κρουκ. «Είναι κάτι που με έχει βοηθήσει με άλλα σκυλιά που ήρθαν στη ζωή μου».

«Ο Μπρόντι είναι ο σκύλος που κοιτάζω όταν πρέπει να σταματήσω να λυπάμαι τον εαυτό μου. Ποτέ δεν θα το καταφέρω όπως εκείνος, και τα κατάφερε όλα σαν να ήταν τίποτα και με χαμόγελο», προσθέτει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments