Lifestyle

Γιάννης Βογιατζής: Τον αγαπούσα πολύ τον Βοσκόπουλο θα ήθελα να μου πει τον λόγο που χαθήκαμε

Γιάννης Βογιατζής: Τον αγαπούσα πολύ τον Βοσκόπουλο θα ήθελα να μου πει τον λόγο που χαθήκαμε
Γιάννης Βογιατζής: «Τον αγαπούσα πολύ τον Τόλη Βοσκόπουλο θα ήθελα να μου εξηγήσει τον λόγο που χαθήκαμε σε τι έφταιξα και χάθηκε μια φιλία».

Μία εξαίσια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Γιάννης Βογιατζής στη εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου Ενώπιος Ενωπίω και εξιστόρησε τα πάντα, για την ζωή του, την καριέρα του, αλλά και την στενή επαφή με τον όλη Βοσκόπουλο, που διεκόπη ξαφνικά χωρίς να αναφερθεί ο λόγος.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ερμηνευτής αποκάλυψε πως έγιναν τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής, αλλά και την σχέση του με τη σύζυγό του.

«Δούλευα από 12 ετών, πήγαινα με τα πόδια στη Νέα Σμύρνη από το Παγκράτι. Το 52′ ξεκίνησα να τραγουδάω και το πρωί δούλευα σε εταιρεία λιπασμάτων. Ήμουν έτοιμος να μπω στην σχολή Ευελπίδων. Ο πρωτότοκος έπρεπε να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα μας. Πήγα εθελοντής στην αεροπορία, ενώ δούλευα κιόλας. Στην αρχή, είχαμε κάνει ένα συγκρότημα στο Παγκράτι και τραγουδούσαμε. Δεν πήγε το μυαλό μου όμως, ότι θα γίνω επαγγελματίας τραγουδιστής», είπε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Βογιατζής

Ήμουν παντρεμένος πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου

Επισήμανε πως με την αγαπημένη του σύζυγο, είναι μαζί τα τελευταία 51 χρόνια, ενώ και οι δύο προηγουμένως είχαν βγει από άλλους γάμους. «Με στρίμωξε», δήλωσε για την σύζυγό του.

Για τον αδελφικό του φίλο ζωής  Τόλη Βοσκόπουλο, ο Γιάννης Βογιατζής ανέφερε πως είχαν πολλά χρόνια να μιλήσουν, ενώ ποτέ δεν κατάλαβε τον πραγματικό λόγο που απομακρύνθηκαν οι δύο φίλοι.

«Με τον Τόλη ήμασταν μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ, είχε ένα δωματιάκι από πάνω το διαμέρισμα και γράφαμε τραγούδια, λέγαμε τα δικά μας. Όποτε τον έπιανε η τρέλα, με έπαιρνε τηλέφωνο και στις 2 και 3 το βράδυ και βρισκόμασταν. Μετά κάποια στιγμή, χώρισε με την Στέλλα Στρατηγού κι έκανε δεσμό με την συγχωρεμένη την Ζωίτσα και χαθήκαμε, δεν ξέρω τι συνέβη, ακόμα δεν έχω καταλάβει το γιατί», εξηγεί. Γιάννης Βογιατζής

Το παράπονο που έχει

Μετά από πολλά χρόνια που είχαν χαθεί, συναντήθηκαν τυχαία στου Ψυρρή, ενώ εκείνος ήταν με την Άντζελα Γκερέκου. Όπως αναφέρει ο Γιάννης Βογιατζής δεν είπαν πολλά πράγματα, παρά μόνο μία τυπική καλησπέρα.

Το παράπονό του ερμηνευτή για τον λόγο που χώρισαν οι ζωές τους τόσο ξαφνικά, παραμένει μέχρι και σήμερα. «Θα ήθελα κάποια στιγμή να του το έλεγα, να μου εξηγήσει τον λόγο, σε τι έφταιξα, για να το παραδεχτώ. Από το μυαλό μου περνάει ότι μπορεί να φοβόντουσαν μήπως του βάλω λόγια, επειδή ήμασταν πολύ κολλητοί, αλλά ακόμα δεν το έχω καταλάβει αυτό. Δεν το κατάλαβα ποτέ. Τον αγαπούσα όμως, πάρα πολύ τον Τόλη και όχι γιατί μου είχε δώσει τα δύο τραγούδια που από το ένα το “Αλήτες αδέλφια πουλιά” με έβγαλαν και χουντικό», καταλήγει να λέει για τον φίλο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments