Lifestyle

Light: «Ο πατέρας μου χρεοκόπησε 5 φορές από την οικονομική κρίση και έκανε φυλακή»

Light: «Ο πατέρας μου χρεοκόπησε 5 φορές από την οικονομική κρίση και έκανε φυλακή»
Light: «Ο μπαμπάς ήταν πολύ επιτυχημένος, όταν ήμουν μικρός, ήταν και η εποχή των παχιών αγελάδων, Μετά, χρεοκόπησε πέντε φόρες και έκανε φυλακή όλα».

Τόσο για τη έντονη αγάπη του στα κοσμήματα και στα ρολόγια όσο και για τα παιδικά χρόνια και την οικογένειά του μίλησε, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, ο γνωστός  τράπερ Light. Άγνωστες πτυχές  στην ελληνική τραπ μουσική σκηνή θέλησε να ρίξει, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Light αποκάλυψε μεταξύ άλλων,  ότι ο πατέρας του χρεοκόπησε πέντε φορές μετά την οικονομική κρίση και φυλακίστηκε.

Αναφορικά, στις  δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του ALPHA, ο Light μίλησε ανοιχτά για τα κοσμήματα αξίας και τα πανάκριβα ρολόγια, λέγοντας: «Τα ρολόγια είναι ένα σύμβολο status για τους άνδρες κατ’ εμέ. Στο πρώτο μου κινητό, όταν ήμουν στην εφηβεία, έκανα screenshot τα ρολόγια με τα διαμάντια και έλεγα “μια μέρα θα έχω και εγώ”. Μου αρέσουν πάρα πολύ, από μικρός, οπότε τώρα που μπορώ, τα έχω». Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει τρία ρολόγια, μεταξύ των οποίων ένα χρυσό και ένα διακοσμημένο με διαμάντια. Light

Είμαι ο άνθρωπος που έρχεται από το μέλλον

Σε άλλο σημείο στην συνέντευξη, ο Light αυτοχαρακτηρίστηκε ως «ο άνθρωπος του μέλλοντος», όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης τού είπε πως είναι ένα «παράξενο μείγμα» τόσο βιολογικά όσο και ως χαρακτήρας.

Εν συνεχεία, ο τράπερ Light είπε: «Είμαι ένα μείγμα διάφορων φυλών. Η μάνα μου είναι από την Κένυα και ο πατέρας μου, ο συγχωρεμένος, Πόντιος». Τέλος για την οικογένειά του, ο Light συμπλήρωσε: «Ο μπαμπάς ήταν πολύ επιτυχημένος, όταν ήμουν μικρός, ήταν και η εποχή των παχιών αγελάδων, με τα λεφτά που έπεφταν από παντού. […] Μετά, όταν έσκασε η “βόμβα”, έσκασε και σ’ εμάς και ήρθαν τα δύσκολα χρόνια. Χρεοκόπησε πέντε φόρες και φυλακή και τα πάντα όλα».

Light

Λίγα λόγια για εκείνον

Γεννήθηκε το 1995 στην Θεσσαλονίκη και κατάγεται από την Κένυα από την πλευρά της μητέρας του, εξού και το ψευδώνυμο “Nero Greco”, που μεταφράζεται ως “ο μαύρος Έλληνας”. Ανακαλύφθηκε από τον Υποχθόνιο το 2012, σε ηλικία 17 ετών. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο Nero Greco. Έπειτα ακολούθησαν δύο τραγούδια σε συνεργασία με τον τράπερ Snik, τα Tony Montana και Gucci Mane, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Το 2016 κυκλοφόρησε το τραγούδι Ποιός Είμαι το οποίο αποτελεί μέχρι σήμερα το πιο γνωστό του σινγκλ με πάνω από 27 εκ. προβολές.

Το 2017 κυκλοφόρησε το άλμπουμ Primo,το οποίο εξιστορεί την προσωπική του ιστορία. Τα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε διάφορα σινγκλ τα οποία γνώρισαν επιτυχία. Κάποια από αυτά είναι τo Mosca, το OJ και τo Όλα τα Chains. Έχει συμμετάσχει στα κομμάτια Dealer, Peru και Stars. Επίσης κατέχει μια μάρκα ρουχισμού, την PrimoTheBrand.

Το 2020 υπήρξε μια πολύ σημαντική χρονιά για τον ίδιο αφού τα κομμάτια στα οποία συμμετείχε τόσο ως δημιουργός όσο και με άλλους καλλιτέχνες (MadClip, Hawk, Billy Sio, Atc Nico κλπ.) γνώρισαν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό (Slang.Iced out, Xiliometra). Στις 18 Δεκεμβρίου και στις 21 Δεκεμβρίου -στο Spotify και στο Youtube αντίστοιχα- δημοσιεύθηκε το κομμάτι του Voodoo σε συνεργασία με τον Hawk καθώς και ο κοινός τους δίσκος με την ονομασία Supernova στις 25 Δεκεμβρίου ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στα 10 πιο δημοφιλή album παγκοσμίως.

Το 2021, ο Light έβγαλε το τρίτο του στούντιο άλμπουμ, με τίτλο “Immortale”, με συμμετοχές απο τους Stamatiz, Vasilakys, Filyra, Ioyliaz κ.α. Ο δίσκος δέχθηκε θετικές κριτικές από το κοινό, με το σινγκλ “Τι Φοβάσαι” να παραμένει το διασημότερο κομμάτι του δίσκου, σε συνδυασμό με το μουσικό βίντεο που δημοσιεύτηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments