Ελλάδα

Μεσσηνία: Αγνοείται ψαράς

Μεσσηνία: Αγνοείται ψαράς
Μεσσηνία: Συναγερμός έχει σημάνει στην Καφιόνα της Μεσσηνίας, καθώς ένας 55χρονος ψαράς αγνοείται.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στο Λιμενικό για αγνοούμενο ψαρά στον Μεσσηνιακό Κόλπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό ψαρά στο Μεσσηνιακό Κόλπο.

Ο άνδρας, περίπου 55 ετών, είχε πάει για ψάρεμα σε βράχια σήμερα το πρωί (28/11) στη θέση «Καφιόνα» στην Περιφέρεια Λακωνίας.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού, για άγνωστο λόγο ο ψαράς βρέθηκε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για την εύρεσή του.
Στο σημείο σπεύδει σκάφος του Λιμενικού, ενώ έχουν ειδοποιηθεί σκάφος που πλέει κοντά και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Στην περιοχή πνέουν ασθενείς δυτικοί άνεμοι έως και τρια μποφόρ.

Εθνική οδός Πατρών – Πύργου: Οι πλημμύρες επαναλαμβάνονται συνεχόμενα κάθε χρόνο

Σύμφωνα με το patrisnews, στο Βαρθολομιό, στο Καρδιακαύτι, στη Μέλισσα, στην Αρετή, στη Βουπρασία και γενικότερο σε όλο τον Ηλειακό Κάμπο, οι εικόνες, αν και επαναλαμβανόμενες τα τελευταία χρόνια, ήταν δραματικές κάνοντας έκκληση βοήθειας.

Οι κάτοικοι με φανερή αγανάκτηση για έργα και παρεμβάσεις που ακόμα δεν έχουν γίνει, προσπάθησαν να διασώσουν τις περιουσίες τους από τις πλημμύρες.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε αμέτρητες κλήσεις από πολίτες αλλά ήταν και ο μόνος φορέας που μπορούσε να βοηθήσει. Συγχρόνως στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βαρθολομιού τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο χάρις στη βοήθεια αγροτικού οχήματος και αυτοκινήτων της Πολιτικής Προστασίας.

Μέχρι και αργά χθες το βράδυ οι πολίτες έδιναν μάχη με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ ο φόβος των νέων πλημμυρών είχε μετατοπιστεί στις περιοχές του ποταμού Βέργα μεταξύ Ηλείας και Αχαΐας. Ηλεία

Έκτακτη σύσκεψη από το διοικητικό συμβούλιο Σήμερα πρωί Σαββάτου 27 Νοεμβρίου θα γίνει έκτακτη σύσκεψη στο Διοικητήριο υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Κ. Βασίλη Γιαννόπουλο και τη συμμετοχή των Δημάρχων Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα, Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο και Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη προκειμένου να γίνει εκτεταμένη αποτύπωση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία και που έπληξε όλο το νομό.

Επίσης κατά την διάρκεια της σύσκεψης θα μπει και το πλαίσιο του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών με την αντιμετώπιση των φυσικών καταστραφών, εκπρόσωποι των οποίων θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει την Ηλεία από σήμερα το βράδυ, με βάση τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Παράλληλα θα γίνουν οι ενέργειες ώστε να κατατεθεί αίτημα για την κήρυξη των περιοχών που επλήγησαν σε θεομηνιόπληκτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments