Πολιτική

Χαριλάου Τρικούπη: Επέστρεψε ξανά ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ

Χαριλάου Τρικούπη: Επέστρεψε ξανά ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ
Χαριλάου Τρικούπη: Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή τo μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή τo μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Αμέσως μετά οι περισσότεροι πήγαν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ στη Χαριλάου Τρικούπη όπου αποκαλύφθηκε η ανακαινισμένη πρόσοψή του κτηρίου, έργο που είχε ξεκινήσει η Φώφη Γεννηματά εγκρίνοντας τα σχέδια της αρχιτέκτων και πρώην βουλευτού, και μέλος της Κ.Ε του ΚΙΝΑΛ, Νίκης Φούντα.

Στην ομιλία του ο διευθυντής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Σαλαγιαννης, τόνισε μεταξύ άλλων πως «με την Πρόεδρο τη Φώφη Γεννηματά, είχαμε επισημάνει την ανάγκη να περιποιηθούμε λίγο το σπίτι μας. Απ’ τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς είχαμε αναθέσει, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, σε δυο φίλους αρχιτέκτονες να μας κάνουν προτάσεις. Τις προτάσεις αυτές τις συζητήσαμε με την Πρόεδρο, είχαμε κάπως προσεγγίσει στις επιλογές μας, αλλά δεν προχωρήσαμε . Ήταν, βλέπετε, πάντα και τα οικονομικά μας ένα ζήτημα. Στις αρχές της Άνοιξης, κάναμε μια συζήτηση με την αρχιτέκτονα Νίκη Φούντα, μέλος της ΚΠΕ και πρώην βουλευτή, που ανέλαβε, πάντα αφιλοκερδώς, να μας κάνει μια πρόταση συνολικής αναμόρφωσης της εισόδου και της πρόσοψης».

«Ήθελε να το αποκαλύψει η ίδια , ως μια μικρή έκπληξη, αφιερωμένη σε όλα τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης μας», σημείωσε προσθέτοντας ότι «μας πρόλαβαν τα απροσδόκητα γεγονότα. Η Φώφη Γεννηματά δε θα’ ρθει σήμερα. Δε είναι μαζί μας. Δεν πρόλαβε .Έφυγε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments