Ελλάδα

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Με 8 μαχαιριές σκότωσε τη γυναίκα του

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Με 8 μαχαιριές σκότωσε τη γυναίκα του
Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Ήταν προσωπικοί λόγοι», είπε ο δολοφόνος.

Σοκάρει η δολοφονία μιας άτυχης γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της, στη Θεσσαλονίκη. Ένας 49χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη στη κρεβατοκάμαρά τους.

Ο 49χρονος με καταγωγή από την Αρμενία αφαίρεσε τη ζωή της 48χρονης συζύγου του με αιχμηρό αντικείμενο, το βράδυ της Κυριακής.

Ο δράστης παραδόθηκε γύρω στις 21.30 στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, ομολογώντας στους αστυνομικούς το έγκλημα. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς που μετέβησαν στην οικία του για να επαληθεύσουν τους ισχυρισμούς του.

Ο 49χρονος Αρμένιος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε επειδή τον απατούσε. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Πολίχνη, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πριν έναν χρόνο, είχε συλληφθεί από την Αστυνομία μετά από άγριο επεισόδιο στο σπίτι του, όμως μετά τη μεταφορά του σε ψυχιατρείο και την εξέταση του από ψυχιάτρους, τον άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο 49χρονος κρατείται, ενώ η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός της μέσα σε μια λίμνη αίματος και την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί πήγαν στην οδό που τους είχε υποδείξει και βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στην κρεβατοκάμαρα με πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και τα πόδια. Οι αστυνομικοί, λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα που γνώριζαν την οικογένεια για να δουν τι κατάσταση επικρατούσε στο σπίτι για να δουν αν ελάμβανε αγωγή, αν και πότε τη σταμάτησε και ποια ήταν αυτή. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι κατακρεούργησε την 48χρονη σύζυγο του με κυνηγετικό μαχαίρι γιατί πίστευε ότι τον απατούσε.

Το μαχαίρι βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σήμερα αναμένεται η νεκροτομή για τα αίτια θανάτου της γυναίκας. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments