Video

Λιάγκας για Πατούλη: «Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται»

Λιάγκας για Πατούλη: «Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται»
Λιάγκας για Πατούλη: «Αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες, κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία, αν θες να κάνεις φιλανθρωπία, παίρνεις 5.000, και πας σε ένα ίδρυμα».

Με αφορμή το επεισόδιο του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου στο J2US, η Δέσποινα Βανδή άσκηση σφοδρή κριτική στην Μαρίνα Πατούλη για την εμφάνισή της στο J2US, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν τα πάνω κάτω στο πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας  σχολίασε τη Μαρίνα Πατούλη. Λιάγκας για Πατούλη

Τι δήλωσε η  Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή:

«Όταν δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι ήρθα για φιλανθρωπικό σκοπό, τότε είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για εμένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε «να μην επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό στόχο» και ότι αυτό ενοχλεί προσωπικά κάποιο πρόσωπο.

Ένιωσα πολύ άβολα σε όλη αυτή τη διαδικασία, θεώρησα ότι δεν έχω θέση. Θα μπορούσαν να μου μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία, όχι με αυτόν τον τρόπο. Το ύφος και ο τρόπος αντιμετώπισης με ενόχλησε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ευέλικτα χαρακτηριστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς, μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι του επαγγέλματος που είναι καταξιωμένοι, εμένα αυτό δεν με εκφράζει.

Θεωρώ ότι η φιλοξενία της κριτικής επιτροπής στο πρόσωπό μου -και δεν μιλάω για όλη την επιτροπή- και ο τρόπος αντιμετώπισης δεν αρμόζει σε κάποιον ενήλικα που έχει μία πορεία ζωής. Βγαίνει εκεί για να εκπληρώσει έναν στόχο. Απαιτούσα μεγαλύτερη ευγένεια δηλαδή, αυτό».

Λιάγκας για Πατούλη

Λιάγκας για Πατούλη: Οι αιχμές προς το πρόσωπό της

Μετά την προβολή του βίντεο στην εκπομπή, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε δημοσίως σε υψηλούς τόνους: «Διαφωνώ πλήρως με την Μαρίνα, δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται. Συμφωνώ με την Δέσποινα Βανδή, αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες, κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία. Αν θες να κάνεις φιλανθρωπία, παίρνεις 5.000, πας σε ένα ίδρυμα και τα καταθέτεις και δεν το μαθαίνει κανένας, έτσι έχεις διατελέσει ιερό σκοπό».

Στην διαφωνία που είχε η Φαίη Σκορδά μαζί του, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Αν θεωρούσε η Μαρίνα η φίλη μου ότι θα τσαλακωθεί η πορεία ζωής της, ας μην πήγαινε, δεν είχε καμιά δουλειά». Ο Γιώργος Λιάγκας για Πατούλη έκανε ένα δηκτικό σχόλιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments