Ελλάδα

Έγκλημα στο Αγρίνιο: Βεβαρημένο παρελθόν ο δράστης

Έγκλημα στο Αγρίνιο: Βεβαρημένο παρελθόν ο δράστης
Έγκλημα στο Αγρίνιο: Είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρικά κέντρα, ενώ έχει λάβει και ιατρική γνωμάτευση στην οποία αναφέρονται τα ψυχολογικά του προβλήματα.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο από την άγρiα δολοφονία μιας 57χρονης από τον 33χρονο γιό της. Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη τα ξημερώματα, μεταξύ 06:00 και 07:0. Tο συγκλονιστικό συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή του παλαιού νοσοκομείου τόπου βρίσκεται αυτή την ώρα αστυνομική δύναμη και ιατροδικαστής που εξετάσει το σημείο τέλεσης του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agrinionews.gr και του karvasaras.gr 33χρονος σκότωσε την 57χρονη μητέρα του, την έσφαξε με μαχαίρι . Tραυμάτισε μάλιστα και την κατάκοιτη γιαγιά του η οποία βρήκε τη δύναμη και ειδοποίησε τις αρχές.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που αστυνομικοί της πόλης του Αγρινίου είχαν πάει στο σπίτι που έμενε ο 33χρονος μαζί με τη μητέρα του και τη γιαγιά του, μετά από καταγγελίες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 33χρονος, όπως λένε αστυνομικές πηγές στο newsit.gr, έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρικά κέντρα, ενώ έχει λάβει και ιατρική γνωμάτευση στην οποία αναφέρονται τα ψυχολογικά του προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα άτομο ιδιαίτερα βίαιο, το οποίο μάλιστα δεν δίστασε για το παραμικρό να δημιουργήσει προβλήματα. Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το 33χρονος σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι ακόμη δεν έχει βρεθεί το φονικό  όπλο.

Εκτός από την μητέρα του τραυμάτισε σοβαρά και τη γιαγιά του η οποία από ότι φαίνεται στην προσπάθεια της να ηρεμήσει τον εγγονό της,  βρέθηκε αντιμέτωπη με την μανία του 33χρονου.

Η μητροκτονία σημειώθηκε σε σπίτι στην περιοχή του παλαιού Νοσοκομείου όπου βρίσκεται πλέον ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας. Ο δράστης συνελήφθη και ανακρίνεται.

Στην περιοχή επικρατεί μεγάλη αναστάτωση σε περίοικους και γείτονες της οικογένειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments