Ελλάδα

Κορωνοϊός: Επιδεινώθηκε η υγεία του Μητροπολίτη Κοσμά που νοσεί και αρνείται να πάει σε νοσοκομείο

Κορωνοϊός: Επιδεινώθηκε η υγεία του Μητροπολίτη Κοσμά που νοσεί και αρνείται να πάει σε νοσοκομείο
Κορωνοϊός: Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας που δεν πιστεύει στον κορωνοϊο και στα εμβόλια, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν λίγες μέρες.

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας που δεν πιστεύει στον κορωνοϊο και στα εμβόλια, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν λίγες μέρες δηλώνοντας αρνητικά να εισαχθεί στο νοσοκομείο.  Αρχικά είχε ήπια συμπτώματα και παρέμεινε στο σπίτι του απομονωμένος. Λίγες μέρες αργότερα επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς που αρνείται κατηγορηματικά να πάει στο νοσοκομείο και να θεραπευτεί. Ο Κορωνοϊός δεν ξεχωρίζει τις εκκλησίες και τους παπάδες παραμονεύει  κάθε λεπτό.

Την Κυριακή 14η Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς ενθρόνισε το νέο Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος αφού προηγουμένως χοροστάτησε στην ακολουθία του αρχιερατικού Εσπερινού.

Κορωνοϊός

Κορωνοϊός: Στο πειθαρχικό όσοι δεν τηρούν τα υγειονομικά μέτρα στις εκκλησίες

Θυμίζουμε ότι οι Μητροπολίτες Κυθήρων και Αιτωλίας οι οποίοι δεν τήρησαν την ομόφωνη απόφαση της ΔΙΣ για μέτρα κατά τις Ακολουθίες του Πάσχα, κατηγορήθηκαν για ηθική αυτουργία για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας, κλήθηκαν στην Συνοδική Επιτροπή για όσα έγιναν το Πάσχα. Παραπέμφθηκαν για καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής Αρχής, θεολογική πλάνη για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας.

Η γνωμάτευση της Συνοδικής Επιτροπής επί των Δογματικών και Νομοκανονικών ζητημάτων, διαπίστωσε απειθαρχία προς τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, παραπέμποντας τους δύο Αρχιερείς για: Καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής Αρχής, απειθαρχία Θεολογική πλάνη και ηθική αυτουργία για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας. Κορωνοϊός

Ο Παπά Νικόλας Αλεξίου ξέσπασε κατά όσων ιερέων και πνευματικών πήραν κόσμο στο λαιμό τους με τις θεωρίες κατά των εμβολίων

Περιγράφοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο, τα όσα συμβαίνουν στις τοπικές κοινωνίες ο παπα-Νικόλας μετέφερε διάλογο με μια πιστή:

«Το έκανες το εμβόλιο για τον κορωνοϊό;» «Τι λες; Αυτό θα κάνω να βάλω τον Σατανά μέσα μου;» απάντησε εκείνη. «Ποιος στα λέει αυτά;» «Μου τα λέει ο πνευματικός μου» «Μωρέ τι ξέρει ο πνευματικός σου; Μαζί πηγαίναμε στο σχολείο, αυτός δεν ήξερε τι πάει να πει υπηρετώ. Εβλεπε στην ταμπέλα τη λέξη υπηρετώ και ρωτούσε εμένα τι σημαίνει» «Α, είναι γιατρός ο πάτερ Γαβριήλ!» «Να γιατρός ο πάτερ Γαβριήλ, να η γυναίκα στο νοσοκομείο, έκατσε 20 μέρες διασωληνωμένη και τώρα την κρατάνε τα παιδιά της» συνέχισε ο παπα-Νικόλας. Λίγες μέρες μετά τον ξαναβρήκε η πιστή, μετανοημένη πλέον.Ο  Κορωνοϊός θέλει μεγάλη προσοχή.

«Δεν μου τσάκαγες το κεφάλι;» είπε στον ιερέα. «Αμ, τώρα θα στο τσακίσω;» της απάντησε. «Είμαι πολύ εξοργισμένος» συνέχισε τον απολαυστικό ξέσπασμά του ο παπα-Νικόλας. «Ο κόσμος πεθαίνει αβέρτα και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο το ντουνιά. Δεν έγινε μόνο για τους ορθοδόξους στην Ελλάδα που λένε αυτοί για να μας χώσουν το 666 μέσα στο δάχτυλο. Βρε είστε στα καλά σας; Χαζαμάρες των χαζαμάρων, ώ χαζαμάρες. Πήραν κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες οι απλοί και οι πνευματικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments