Ελλάδα

Παναγιώτης Κελεσίδης: Διακομίσθηκε σε ΜΕΘ στο «Σωτηρία»

Παναγιώτης Κελεσίδης: Διακομίσθηκε σε ΜΕΘ στο «Σωτηρία»
Παναγιώτης Κελεσίδης: Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και διακομίστηκε σε ΜΕΘ στο «Σωτηρία».

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και εισήχθη στο Τζάνειο για προληπτικούς λόγους. Κατόπιν κρίθηκε απαραίτητο από τους θεράποντες ιατρούς να διακομιστεί στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου μπήκε στην ΜΕΘ, λόγω επιδείνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και εισήχθη στο «Τζάνειο», αρχικά για προληπτικούς λόγους.

Στην ΜΕΘ του Σωτηρία ο παλαίμαχος άσος

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί από τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Πειραιά. Λόγω της πληρότητας, η διασωλήνωση του έγινε εκτός ΜΕΘ. Τελικά, ο Παναγιώτης Κελεσίδης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου μπήκε σε ΜΕΘ.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης είναι 71 ετών κι έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό κι από το 1972 μέχρι το 1979 αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε

«Στην επικοινωνία που είχα μαζί του χθες, μου είπε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο γίνεται για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο αργότερα μάθαμε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πως οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν», προσθέτει ο Αντώνης Γλύκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments