Ελλάδα

Μενίδι: Συναγερμός για εξαφάνιση 57χρονης γυναίκας

Μενίδι: Συναγερμός για εξαφάνιση 57χρονης γυναίκας
Μενίδι: Τελευταία φορά που είδαν την 57χρονη γυναίκα ήταν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου από εκείνη την ημέρα έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη της.

Τελευταία φορά που είδαν την 57χρονη γυναίκα στο Μενίδι ήταν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου από εκείνη την ημέρα και ύστερα έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη της.  Συναγερμός από το “Χαμόγελο του Παιδιού” έχει εκδώσει “missing alert” το απόγευμα της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου για την εύρεση της χαμένης γυναίκας. Μενίδι

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του παιδιού:

«Στις 21 Νοεμβρίου εξαφανίστηκε από την περιοχή στο Μενίδι, η κυρία Ελένη Θεοδωράτου, 57 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η κυρία Ελένη Θεοδωράτου έχει ύψος 1,62 , είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη φόρμα, γκρι φούτερ και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments