Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [01/12/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [01/12/21]
Ζώδια σήμερα: Να ξεκαθαρίσεις πού πηγαίνεις και τι ψάχνεις.

κριός 

Ένας συνδυασμός σχεδιασμού και τακτικής, είχε σαν αποτέλεσμα να εκπληρωθούν πολλοί από τους στόχους σου. Τώρα το μέλλον σου φαίνεται ρόδινο.. κι έχεις το περιθώριο να στοχεύσεις στ’ αστέρια.

Η ερωτική σου ζωή έχει σαφή βελτίωση και στα εργασιακά σου υπάρχουν πολλά να κάνεις… με νέες και προσοδοφόρες πρωτοβουλίες στον ορίζοντα.

 ταύρος

Διαδοχικές αλλαγές και ανατρεπτικές εξελίξεις συμβαίνουν σήμερα στη ζωή σου. Στην αρχή μπορεί να πανικοβληθείς και να απογοητευθείς.

Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσεις πως ήταν καλό να βγεις από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο.

Οι προοπτικές είναι λαμπρές! Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι αυτή η νέα πραγματικότητα δεν απέχει πολύ από τις προσδοκίες σου, θα αναδιοργανωθείς γύρω από αυτήν.

δίδυμοι

Η μέρα θα εξελιχθεί ομαλά σήμερα, δίνοντάς σου τον χρόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις έναν απολογισμό ζωής και να ξεκαθαρίσεις πού πηγαίνεις και τι ψάχνεις από εδώ και πέρα. Μ’ αυτόν τον τρόπο, κρατώντας και τα δύο πόδια σταθερά στο έδαφος και γνωρίζοντας ακριβώς τι αναζητάς, θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ικανότητές σου και να πετύχεις τους στόχους σου.

καρκίνος

Πρόσφατα ένιωσες την επιθυμία να βοηθήσεις όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείς, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Έχεις δίκιο που σκέφτεσαι μ’ αυτόν τον τρόπο, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ήθελαν να κάνουν το ίδιο για σένα. Όμως θα ήταν καλή ιδέα να μην το παρακάνεις, και να φροντίσεις λιγάκι και τον εαυτό σου. Φρόντισε να ισορροπήσεις τα πράγματα ώστε να μην ξεπεράσεις τα όρια των δυνατοτήτων σου και αφιέρωσε τον απαραίτητο χρόνο στη δική σου σωματική και ψυχική ευεξία.

λέων

Οι τελευταίες εξελίξεις ήταν πολλές και γρήγορες, γι’ αυτό και πρέπει τώρα να φροντίσεις να αποσυμπιεστείς. Πάρε το χρόνο σου για να ηρεμήσεις και να συνέλθεις, λαμβάνοντας υπόψη την καινούργια κατάσταση. Με ένα συγκροτημένο μυαλό και μια σωστή στρατηγική, σύντομα θα επιστρέψεις στους ρυθμούς σου και θα διαπιστώσεις πως είσαι σε θέση να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου, για άλλη μια φορά.

 παρθένος

Απροσδόκητες εξελίξεις και σοκαριστικές αποκαλύψεις θα τραβήξουν το χαλί από κάτω απ’ τα πόδια σου σήμερα και θα σε ταράξουν. Αυτό θα σε βγάλει εκτός πορείας και θα σε απογοητεύσει, εξαιτίας του γεγονότος πως είχες εκτιμήσει λάθος ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Μην αφήσεις όμως όλο αυτό που συμβαίνει να σε παρασύρει. Βρες μια ευκαιρία για να επιβραδύνεις και να αναθεωρήσεις την κατάσταση. Αξιολόγησε τον τρόπο σκέψης σου και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, για να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές, ώστε να μην χρειαστεί να το ξαναπεράσεις ποτέ.

ζυγός

Είναι καιρός να πάρεις επιτέλους τη ζωή στα χέρια σου και να απαλλαγείς μια για πάντα, από προβλήματα και καταστάσεις που σε κρατούσαν τόσο καιρό πίσω. Είσαι αποφασισμένη αυτή τη φορά, να προχωρήσεις δυναμικά. Οπότε δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς! Με λίγη βοήθεια από τα αστέρια, θα μπορέσεις να απολαύσεις έναν πιο ευχάριστο και γαλήνιο τρόπο ζωής από εδώ και πέρα.

σκορπιός

Θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου σήμερα. Προσπάθησε να είσαι πρακτική και ρεαλίστρια. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσεις πως θα κάνεις τις σωστές επιλογές. Αρκετά σύντομα θα αποδειχθεί, ότι έχεις δίκιο και θα ανταμειφθείς ανάλογα. Συνέχισε να ακολουθείς την ίδια στρατηγική και μην αφήσεις καμία ευκαιρία για ανάπτυξη και επιτυχία… να πάει χαμένη.

 τοξότης

Πολλές διαδοχικές εξελίξεις θα διαλύσουν τη ρουτίνα σου σήμερα κι αυτή η ανατροπή θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Μην απελπίζεσαι και μην τα παρατάς. Αν επιμείνεις και συγκρατήσεις τα νεύρα σου θα μπορέσεις να επαναφέρεις τις υποθέσεις σου σε καλό δρόμο και να προσαρμοστείς στη νέα κατάσταση.

 αιγόκερως

Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και νιώθεις δημιουργική κι ενθουσιώδης σήμερα. Αυτό θα σου δώσει μια ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα σε βοηθήσει να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να φέρεις τη ζωή σου ακριβώς εκεί που θέλεις. Θα ανοίξεις παράλληλα το δρόμο προς την πραγματοποίηση των ονείρων και των φιλοδοξιών σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και παρέμεινε δυναμική. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσεις να προχωράς.

 υδροχόος

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις έχουν θετική επιρροή επάνω σου, βοηθώντας σε να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου γρήγορα και με τρόπο που θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη. Άφησε στην άκρη τυχόν δισταγμούς και μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων. Να είσαι σίγουρη ότι κάνεις το σωστό και ότι τελικά θα πετύχεις τους στόχους σου.

ιχθύες 

Οι οικογενειακές υποθέσεις μονοπωλούν την προσοχή σου εδώ και λίγο καιρό και νιώθεις λιγάκι εξαντλημένη. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Αυτό θα σου επιτρέψει να λύσεις τα τρέχοντα προβλήματα και να βρεις τελικά, κάποια ανακούφιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments