Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον: Κατάφερε να ανάψει τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια με την τρίτη προσπάθεια

Μπόρις Τζόνσον: Κατάφερε να ανάψει τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια με την τρίτη προσπάθεια
Κατέβαλε πραγματικά μεγάλη προσπάθεια ώστε να φωτιστεί ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην Ντάουνινγκ Στριτ

Τρεις προσπάθειες χρειάστηκε να καταβάλλει ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον για να ανάψει τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια έξω από την πρωθυπουργική κατοικία στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Τελικά αφού τα κατάφερε, το τεράστιο δέντρο φωτίστηκε με τον κόσμο και τους συνεργάτες του Τζόνσον να πανηγυρίζουν. Την τελετή πλασίωσε μουσικά μια χορωδία παιδιών που τραγουδούσε τα κάλαντα. Nv

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Τζόνσον υποσχέθηκε στους Βρετανούς ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι «καλύτερα από τα περασμένα».

Οι φόβοι για την παραλλαγή Omicron αυξάνονται με 22 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Αγγλία από την Τετάρτη.

Ωστόσο, ο Τζόνσον έδωσε τη διαβεβαίωσή του σε όλους καθώς είπε ότι η κυβέρνηση δεν θέλει ο κόσμος να ακυρώσει τα χριστουγεννιάτικα πάρτι ή τις συγκεντρώσεις.

Όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου: «Δεν θέλουμε οι άνθρωποι να ακυρώσουν τέτοιες εκδηλώσεις. Πιστεύουμε ότι το καλύτερο πράγμα για τα παιδιά είναι να πηγαίνουν στο σχολείο, όπως έχω πει πολλές φορές σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

«Αυτό που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να υιοθετήσουμε μια ισορροπημένη και αναλογική προσέγγιση στον ιδιαίτερο κίνδυνο που φαίνεται να θέτει η Omicron,εστιάζοντας ιδιαίτερα στα μέτρα στα σύνορα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments