Καιρός

Καιρός Αρναούτογλου: Έρχονται χιόνια από την επόμενη εβδομάδα

Καιρός Αρναούτογλου: Έρχονται χιόνια από την επόμενη εβδομάδα
Καιρός Αρναούτογλου: Από την ερχόμενη Τρίτη θα έχουμε κακοκαιρία, βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας.

Επιδείνωση καιρού από σήμερα Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου αρχικά από την δυτική Ελλάδα και μετέπειτα και στα ανατολικά σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος κάνει λόγο για κακοκαιρία, βροχές, καταιγίδες και χιόνια. Τις επόμενες ημέρες θα επικρατήσουν νοτιάδες οι οποίοι θα ενισχυθούν πολύ, με τα μποφόρ να χτυπούν κόκκινο 7 με 8 και τη θερμοκρασία να είναι ιδιαίτερα αυξημένη ακόμα και στα βόρεια τμήματα της χώρας. Ακολουθεί ο Καιρός από τον Αρναούτογλου: Καιρός Αρναούτογλου

Ειδικότερα, σήμερα Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου θα υπάρχει επικράτηση νοτιάδων που όσο περνάει η μέρα θα ενισχύονται ακόμα περισσότερο, θα υπάρχουν σύννεφα κατά τη διάρκεια της ημέρας και πολύ πιθανόν να υπάρξουν βροχές από το απόγευμα και μετά έως αργά το βράδυ. Τα σύννεφα θα πυκνώσουν στη Δυτική Ελλάδα και θα έρθουν μπόρες και καταιγίδες. Άστατος επίσης θα είναι ο καιρός στα Νοτιανατολικά της Θράκης, στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στη Κρήτη. Στη στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο και αργότερα θα εξελιχθεί με σύννεφα και τοπικές ομίχλες μικράς διάρκειας.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Μετά το μεσημέρι σε όλη την Δυτική Ελλάδα, Βόρεια Πελοπόννησο, Στερεά και δυτική Μακεδονία καθώς και την Θράκη θα περάσουν τη μέρα με βροχές και μπόρες. Άστατος ο καιρός θα είναι και στα νησιά του Ανατολικού αιγαίου. Ο καιρός γενικά θα είναι διαφορετικός σε κάθε περιοχή ανάλογα την ώρα της μέρας. Όλο το Σαββατοκύριακο οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες στα πελάγοι 7-8 μποφόρ. Στη Κρήτη αλλά και στο Βόρειο τμήμα  του νησιού τα μποφόρ πολύ πιθανόν να ξεπεράσουν τα 8. Ίδιος καιρός θα εξακολουθήσει και την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.

Καιρός Αρναούτογλου

Καιρός Αρναούτογλου: Που θα εμφανιστούν χιόνια την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου

Για την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου  προβλέπεται κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές με δυνατές βροχές και καταιγίδες, με δυνατούς νοτιάδες στη νότια Ελλάδα, δυνατούς βοριάδες σε δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα αλλά και χιονοπτώσεις πυκνές στα πολύ ορεινά της Πελοποννήσου, στα ορεινά της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, και σε περιοχές με χαμηλότερα υψόμετρα στη δυτικά και κεντρική Μακεδονία και στα ορεινά της Θράκης,

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments