Video

Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν γνώρισα ποτέ τον βιολογικό μου πατέρα»

Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν γνώρισα ποτέ τον βιολογικό μου πατέρα»
Δημήτρης Σταρόβας: «Μεγάλωσα σαν πασάς, δεν μου έλειψε τίποτα. Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά του δεν ήθελε η μητέρα μου»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για την παιδική του ηλικία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να φτάσει την εφηβεία.  Πληγωμένος αποκάλυψε  πως δεν κατάφερε ποτέ να γνωρίσει τον βιολογικό του πατέρα. Μια περιγραφή και μεταφορά εικόνας της οικογένειάς του προσπάθησε να μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό ο καλλιτέχνης, Δημήτρης Σταρόβας.

Ο τραγουδιστής- ηθοποιός Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4”, της ΕΡΤ και μίλησε εφ όλη της ύλης για την επιτυχία του, τον γάμο του, την κόρη του αλλά και για τους γονείς του. Δημήτρης Σταρόβας

Τι δήλωσε για τον βιολογικό του πατέρα

«Ο βιολογικός μου πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου ερήμην της και όταν έμεινε έγκυος, εξαφανίστηκε, ήταν φυγόπονος. Εγώ δεν τον γνώρισα ποτέ. Τα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για μια γυναίκα με “εξώγαμο”. Όταν ήμουν στα 12, η μαμά μου παντρεύτηκε τον Σταρόβα και πήρα το όνομά του», είπε αρχικά.

«Παντρεύτηκε για να γλιτώσει το κοινωνικό».  Μάλιστα τόνισε ότι η μητέρα του παντρεύτηκε για λόγους αποκατάστασης τον άνθρωπο που τελικά έδωσε και το όνομά του στον Δημήτρη Σταρόβα, αν και στη συνέχεια τον αγάπησε. «Ας πούμε ότι τον αγάπησε τον Σταρόβα. Πιο πολύ το έκανε για να αποκατασταθεί». «Η μαμά μου και η γιαγιά μου έπαιρναν μία μπανάνα, την έτρωγα εγώ κι έτρωγαν αυτές τις φλούδες. Μου έλεγαν ιστορίες δίπλα στην ξυλόσομπα», συνέχισε αναπολώντας την ζεστασιά τους.

Δημήτρης Σταρόβας

Ήταν πολύ ευκατάστατος ο πατέρας μου

«Μεγάλωσα σαν πασάς, δεν μου έλειψε τίποτα. Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά του. Με τον βιολογικό μου πατέρα η μάνα μου δεν ήθελε να έχει καμία επαφή. Δεν πάει το μυαλό του άλλου ότι ο Σταρόβας είναι ο γιος του Κασάπογλου», αφηγείται, ενώ αποκαλύπτει ότι το όνομά του μέχρι τα 13 του ήταν το πατρικό της μητέρας του, δηλαδή Δημήτρης Λαγαρίας, ενώ δεν είχε ποτέ το επίθετο του βιολογικού του πατέρα που ήταν Κασάπογλου, αφού ποτέ δεν παντρεύτηκαν με τη μητέρα του.  Την είχαν προσεγγίσει την μητέρα μου πολλοί από το χωριό του πατέρα μου για να διεκδικήσει πράγματα, επειδή ήταν ευκατάστατος. Παρόλα αυτά, η μάνα μου δεν δέχτηκε ποτέ τίποτα», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments